Pregătiri pentru „Revelionul Taximetriştilor”… la Tulcea

Pregătiri pentru „Revelionul Taximetriştilor”… la Tulcea

Credit Photo: Tulcea Noastra

Pregătiri pentru „Revelionul Taximetriştilor”… la Tulcea


Mai puţin de două luni şi gata, trece şi anul 2023! Desigur, revelionul este aşteptat cu nerăbdare de către toţi, cu speranţa unui an mai bun, mai prosper cu sănătate şi pace mondială, dar pe lângă petrecerea din noaptea dintre ani, vom mai avea surprize.


Noutatea anului 2024 vine pentru taximetriştii tulceni cu o nouă provocare… şi anume „Revelionul Taximetriştilor”, care se va organiza în premieră la iniţiativa lui Daniel Trofim, managerul Daniel Taxi din Tulcea, preşedintele filialei tulcene a Camerei Taximetriştilor.

„Revelionul Taximetriştilor este o premieră naţională şi mă bucur că aceasta va avea loc la Tulcea. Acesta se va desfăşura la Esplanada Parc pe 13 ianuarie şi sper că vor participa cât mai mulţi colegi de breaslă, dar şi tulcenii care beneficiază de serviciile noastre. Să ne întâlnim şi să ne simţim bine împreună, măcar o dată pe an!

Aşa cum ospătarii ne-au obişnuit cu celebrele lor revelioane, ne dorim ca acest revelion al taximetriştilor să ajungă să fie la fel de simbolic în toată ţara, pornind de aici, din oraşul de la porţile deltei.” – a declarat Daniel Trofim.


Dacă în noaptea revelionului tradiţional taximetriştii vor fi la datorie, aceştia se vor revanşa pe 13 ianuarie la o petrecere doar a lor, vor petrece până la ziuă cu bucate alese şi muzică de calitate. Totuşi, se impune o întrebare… Pe ei, cine îi duce acasă?



Articolul Pregătiri pentru „Revelionul Taximetriştilor”… la Tulcea apare prima dată în Tulcea noastra.