Peste 2 zile, se pornește căldura în casele tulcenilor

Peste 2 zile, se pornește căldura în casele tulcenilor

Credit Photo: Radio Delta

Furnizorul tulcean de energie termică şi apă caldă, Energoterm, a publicat azi un anunț privind pornirea căldurii în casele abonaților săi, având în vedere prognoza meteo pentru următoarea perioadă.


Concret, începând cu data de 9 noiembrie 2023, de la ora 8.00, se va începe, etapizat, furnizarea de energie termică în sistemul de termoficare al municipiului Tulcea.


În acest context, societatea tulceană informează consumatorii că în cazul în care se constată „neetanșeități (scurgeri de apă la instalația interioară)”, asociațiile de proprietari/ locatari și agenții economici se pot adresa operatorului zonal sau la dispeceratul societății telefonic (0372737914 – program permanent).


Energoterm este furnizor de energie termică și apă caldă în municipiul Tulcea iar „activitatea desfăşurată se realizează printr-un sistem centralizat de încălzire, reţele de transport, 15 puncte termice, reţele de distribuţie şi un sistem de încălzire format din şase centrale de cvartal, ce funcţionează pe bază de combustibil gaz natural”.


(surse info, foto : fb energotermTL, energotermtulcea.ro)