VIDEO – Caravana USR „Fără păcănele lângă școli” a ajuns sâmbătă, la Tulcea

VIDEO – Caravana USR „Fără păcănele lângă școli” a ajuns sâmbătă, la Tulcea

Credit Photo: Tulcea Noastra

VIDEO – Caravana USR „Fără păcănele lângă școli” a ajuns sâmbătă, la Tulcea


Parlamentari USR și reprezentanți ai USR Tineret discută cu românii despre pericolul pe care-l reprezintă jocurile de noroc și strâng semnături de susținere pentru legile USR care opresc acest fenomen toxic. În cadrul conferinței de presă care a avut loc în această dimineaţă la Tulcea, s-a discutat despre pachetul de legi USR anti-păcănele, dar și de proiectele și obiectivele USR în municipiul Tulcea și județ.


La conferința au participat:

– Eugen Terente, deputat USR și totodată președintele USR Tulcea;

– Costel Vicol, senator USR;

– Lazăr Marian Ion- deputat USR;

– Sebastian Cernic- senator USR;

– Tudor Pop- deputat USR;


USR solicită coaliției PSD-PNL să deblocheze dezbaterile pe proiectul legii „Fără păcănele lângă școli”, proiect depus în noiembrie anul trecut și adoptat deja de Senat. Fiecare zi care trece fără ea este o zi în care copiii sunt sufocați de săli de jocuri de noroc la tot pasul și crește riscul ca ei să devină dependenți.


USR a cerut în scris, repetat, președinților celor șase comisii să urgenteze dezbaterile. De asemenea, în ședința de marți a Biroului Permanent al Camerei, USR a solicitat introducerea proiectului pe ordinea de zi a plenului, dar cererea a fost refuzată de PSD, PNL și UDMR.

Mai multe detalii în înregistrarea de mai jos:



Articolul VIDEO – Caravana USR „Fără păcănele lângă școli” a ajuns sâmbătă, la Tulcea apare prima dată în Tulcea noastra.