I-a spart parbrizul mașinii cu o rangă și l-a lovit în zona capului pe fiul acestuia

I-a spart parbrizul mașinii cu o rangă și l-a lovit în zona capului pe fiul acestuia

Credit Photo: Tulcea Noastra

I-a spart parbrizul mașinii cu o rangă și l-a lovit în zona capului pe fiul acestuia


Astăzi, 26 octombrie, echipajul de jandarmerie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Tulcea, a fost sesizat prin numărul unic de urgență 112 de către o femeie, care a reclamat un scandal în desfășurare.


Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat o parte dintre persoanele implicate în eveniment. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a declarat faptul că se afla împreună cu fiul în vârstă de 23 de ani și soția în mașină, iar la un moment dat, din cauza unor neînțelegeri în trafic, un alt bărbat a coborât din mașină, i-a spart parbrizul mașinii cu o rangă și l-a lovit în zona capului pe fiul acestuia, după care a fugit de la fața locului.


Victima a primit îngrijiri medicale imediat, fiind în afara oricărui pericol, conform declarațiilor reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Tulcea.


În urma verificărilor efectuate, jandarmii au identificat bărbatul în cauză, stabilind că scandalul a pornit de la o neînțelegere mai veche între persoanele implicate în eveniment și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe și distrugere.

Cercetările sunt continuate de către colegii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.


Informare IJJ Tulcea


Articolul I-a spart parbrizul mașinii cu o rangă și l-a lovit în zona capului pe fiul acestuia apare prima dată în Tulcea noastra.