Educație rutieră pentru cât mai mulți elevi tulceni

Educație rutieră pentru cât mai mulți elevi tulceni

Credit Photo: Radio Delta

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Tulcea au desfășurat atât ieri, 24 octombrie, cât și în cursul zilei de azi, 25 octombrie, activități pe linie de educație rutieră cu ajutorul laboratorului mobil de educație rutieră la mai multe clase gimnaziale din cadrul Școlii Gimnaziale Sulina și ai Școlii Gimnaziale „Alexandru Ciucurencu” Tulcea, conform unui buletin informativ IPJ Tulcea.


Oamenii legii au prezentat aspecte teoretice și au fost desfășurate și activități practice, cu ajutorul covorașului tematic din dotarea laboratorului.


În acest context, s-au organizat și jocuri educativ-distractive cu implicarea activă a copiilor, cărora le-au fost prezentate o serie de reguli elementare de circulație, s-a vorbit despre trecerile de pietoni, semafoare, traversarea drumurilor, mersul cu bicicleta și semnele de circulație, toate în scopul prevenirii producerii de evenimente rutiere.


IPJ Tl Ed rutiera la Tulcea oct 23 zoom


Potrivit sursei, polițiștii vor desfășura și în perioada următoare alte activități asemănătoare pentru ca numărul elevilor care participă să fie cât mai mare.


(sursă info și foto : buletin informativ IPJ Tulcea)