S-a dat startul celor 3 campanii anuale organizate de preotul din Dăeni

S-a dat startul celor 3 campanii anuale organizate de preotul din Dăeni

Credit Photo: Radio Delta

„CARAVANA ÎMPREUNĂ SALVĂM CRACIUNUL- Fii și tu Mos Crăciun”, „PE URMELE SFÂNTULUI IERARH NICOLAE ” și „ADOPTĂ UN BĂTRÂN” sunt cele 3 campanii prin care se vine în ajutorul copiilor si bătrânilor, anunțate de Alexandru Balaban, preotul din Dăeni.


Preot Daeni campani anuale iarna 23


Un proiect de suflet pentru toți copiii indiferent de clasa socială din care provin, pentru că „copilul e copil și merită să se bucure” este campania „CARAVANA ÎMPREUNĂ SALVĂM CRACIUNUL- Fii și tu Mos Crăciun”, pentru care au început deja să sosească unele scrisori de la copii, după cum a subliniat părintele Alexandru Balaban.


Preot Daeni scrisori pt Mos Craciun 23


Se lucrează la centralizarea scrisorilor, iar cine dorește să ajute poate scrie și va primi toate datele necesare.


Anul trecut s-a ajuns la un total de 2685 de copii, iar anul acesta se speră că va fi atins numărul de 2700.


 


Pentru campania „PE URMELE SFÂNTULUI IERARH NICOLAE „, pe data de 06.12.2022 vor fi pregătite 300 de pachete cu dulciuri pentru copii, masă caldă și torturi iar în cadrul campaniei „ADOPTĂ UN BĂTRÂN” se vor oferi alimente ( carne de porc, ulei, orez, cozonac etc.) pentru masa de Crăciun.


Preot Daeni campanie masa calda copii 23


Cei interesați să participe la aceste campanii pot găsi informațiile necesare pe blogul AlexandruOctavianBalaban, cu mențiunea că pentru cei ce nu pot ajunge la cumpărături, există voluntari în cadrul Asociației Sfânta Maria -ocrotitoarea celor necajiți -DĂENI care pot da o mână de ajutor.


(sursă info și foto : fb AlexandruOctavianBalaban)