Consultări publice organizate de Gal Delta Dunării

Consultări publice organizate de Gal Delta Dunării

Credit Photo: Radio Delta

ASOCIAȚIA GRUP DE ACȚIUNE LOCALĂ DELTA DUNĂRII organizează întâlniri cu locuitorii din 6 comune tulcene în vederea stabilirii priorităților de dezvoltare din comunitățile vizate, azi, fiind programată prima acțiune pentru locuitorii din comuna Nufăru : persoane fizice sau antreprenori sau persoane din administrația publică, potrivit informațiilor publicate pe pagina oficială Gal Delta Dunării.


„Ești pregătit să schimbăm, împreună, în bine, imaginea mediului rural din care faci parte?”, aceasta este una dintre întrebările lansate de asociația tulceană, în contextul în care opiniile locuitorilor sunt „esențiale pentru a identifica și orienta proiectele și acțiunile care vor contribui la dezvoltarea unei zone mai dinamice din punct de vedere economic, mai incluzive din punct de vedere social și în general mai atractive”.


În urma acestor întâlniri se va pregăti strategia de dezvoltare 2023-2027, altfel spus se va stabili împreună cu comunitățile vizate cum vor fi folosite fondurile europene nerambursabile gestionate de Asociația GAL DELTA DUNĂRII.


Mâine, 24 octombrie, sunt programate 2 întâlniri în comuna Mahmudia iar miercuri, 25 octombrie și luni, 30 octombrie, vor avea loc astfel de acțiuni în comuna Murighiol.


GAL DD intalniri pt Strategia 2023 2027 Mahmudia oct 23


”Este esențială implicarea comunității și a părților interesate în identificarea specifică a nevoilor și priorităților locale astfel încât să adaptăm strategia LEADER la contextul și resursele locale”, mai scrie Asociația GAL DELTA DUNĂRII.


Programul complet al activităților :


GAL DD intalniri pt Strategia 2023 2027 oct 23

(sursă info și foto : fb Gal Delta Dunării)