Doi tulceni au devenit campioni europeni la Kempo!

Doi tulceni au devenit campioni europeni la Kempo!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Doi tulceni au devenit campioni europeni la Kempo!


Cei mai buni sportivi ai clubului tulcean Yamato Dojo au participat în perioada 7-13 octombrie 2023 la Campionatul European de Kempo care a avut loc în Antalia – Turcia.

Cei doi sunt Rareş Gheba şi Eduard Moldoveanu, care şi-au arătat calităţile de luptători în faţa unor luptători experimentaţi din ţări cu tradiţie în arte marţiale, reuşind în cele din urmă să îşi însuşească ambii cea mai înaltă distincţie europeană în Kempo.


Rareş Gheba a obţinut două locuri 1, deci… două titluri de campion european la categoria 12-14 ani – 55 de kg, la probele de grappling şi full-contact şi s-a clasat pe locul 2 cu titlul de vicecampion european la semi-contact.

Eduard Moldoveanu a concurat la categoria 16-18 ani – 85 kg şi a obţinut titlul de campion european la gappling şi locul 3 la semi-kontact.


Iată că elevii maeştrilor Iulian Gheba şi Cristi Topliceanu vor ajunge mâine acasă cu cupele, medaliile şi diplomele care le atestă titlurile de cei mai buni sportivi din Europa la categoriile la care au învins!

Felicitări Rareş! Felicitări Eduard! Suntem mândri de voi! Osu!


Articolul Doi tulceni au devenit campioni europeni la Kempo! apare prima dată în Tulcea noastra.