Reluarea circulaţiei prin Babadag se amână cu încă o săptămână!

Reluarea circulaţiei prin Babadag se amână cu încă o săptămână!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Reluarea circulaţiei prin Babadag se amână cu încă o săptămână!



  • chiar dacă partea de rulare, carosabilul, este perfectă pentru traficul rutier… lipsesc marcajele şi nimeni nu se riscă!


Mult aşteptată reluare a traficului rutier prin localitatea Babadag se va mai amâna pentru ceva timp, strict din motive tehnice. Ce trebuie menţionat e faptul că primarul Georgian Caraman nu are nicio vină! Ieri seară, după comunicatul prin care acesta anunţa deschiderea circulaţiei (care trebuia să aibă loc mâine) a primit o notificare prin care constructorul îi aducea la cunoştinţă primarului şi CNAIR că termenul de execuţie va fi prelungit cu încă o săptămână.

Motivul???

Firma care trebuia să execute marcajele rutiere la pod şi carosabil încă nu a terminat o lucrare în ţară şi va putea fi prezentă la Babadag în zilele de 1 şi 2 noiembrie, se va marca totul ca la carte şi circulaţia va putea reintra în normal de a doua zi.

Deci… 3 noiembrie este data oficială în care traficul pe Podul 5 Veretani se va desfăşura începând cu primele ore ale dimineţii.

Până atunci, ocolire plăcută şi … mulţumim firmelor private care se pricep de minune să încurce treburile oamenilor de rând!


Articolul Reluarea circulaţiei prin Babadag se amână cu încă o săptămână! apare prima dată în Tulcea noastra.