VIDEO – Haosul de pe strada Păcii. Răspunsul INCREDIBIL al primarului

VIDEO – Haosul de pe strada Păcii. Răspunsul INCREDIBIL al primarului

Credit Photo: Tulcea Noastra

VIDEO – Haosul de pe strada Păcii. Răspunsul INCREDIBIL al primarului


Blestemul locuitorilor de pe strada Păcii din municipiu pare că nu se mai termină. Cu o stradă începută acum trei ani şi cu promisiunile „distinsului” primar Ştefan Ilie de la începutul mandatului, cum că în câteva luni va termina şantierul, coşmarul continuă după trei ani de… muncă în zadar.

S-au băgat bani cu nemiluita, s-a săpat, s-a taluzat, s-a asfaltat parţial şi iar s-a săpat, tipic doreilor care lucrează în oraşul nostru sub contract cu Primăria Tulcea. De trotuare nu mai zic…


Acum două luni, s-au apucat de trotuare, după ce alte luni de zile înainte, oamenii şi-au rupt pantofii şi picioarele prin haosul lui Ilie. După ce s-a betonat, primăria a decis să monteze pavele. A făcut-o doar parţial, pentru că au fost lăsate aşa… alandala, fără să fie fixate şi lucrarea să fie finalizată.

După două luni de la betonare şi pavelare, un cetăţean i-a cerut socoteală primarului Ştefan Ilie, întrebându-l ce are de gând. Aveţi mai jos răspunsul halucinant al unui individ vremelnic aflat pe o funcţie, care arată cât de gospodar este!



Adică, după ce s-au îndreptat trotuarele, s-au betonat şi s-au pus pavele, urmează că pavelele să fie scoase, betonul să fie spart şi să se sape din nou pentru a îngropa nu ştiu ce cabluri! Oameni buni, voi sunteţi sănătoşi? Adică lucraţi şi vă apropiaţi de final şi vreţi să spargeţi din nou? V-aţi făcut stăpâni pe banii tulcenilor şi pe stresul lor? Nu vă e milă deloc de buget, de disconfortul pe care îl generaţi zilnic şi de psihicul la pământ al oamenilor care locuiesc în acea zonă intens populată şi circulată?


Iată încă o mare realizare a „iechipei câştigătoare” de la Primăria Tulcea, a unui primar incompetent şi incapabil, ajuns peste noapte stăpân pe oraş şi pe milioane de euro din bugetul public aruncate fără milă pe apa sâmbetei.


Sunteţi de toată jena, domnule primar,împreună cu toţi acoliţii dumneavoastră de la partidul pe care îl conduceţi, marele PNL, cu toţi parveniţii din PDL. Daţi-vă demisia! Plecaţi de unde aţi venit şi lăsaţi-ne în pace. Ne-am săturat de „experienţa” şi de experimentele dumneavoastră!



Articolul VIDEO – Haosul de pe strada Păcii. Răspunsul INCREDIBIL al primarului apare prima dată în Tulcea noastra.