Copil de 11 ani, lovit pe trecerea de pietoni, în Vest

Copil de 11 ani, lovit pe trecerea de pietoni, în Vest

Credit Photo: Tulcea Noastra

Copil de 11 ani, lovit pe trecerea de pietoni, în Vest


În această dimineaţă, un alt accident rutier soldat cu victimă a avut loc pe strada Isaccei, în Vest, după ce un copil de 11 ani a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Din păcate, săptămânal au loc astfel de evenimente nefericite, mai ales după ce traficul prin zonă a crescut considerabil, având în vedere că toţi elevii de la Moisil au fost mutaţi în incinta Colegiului Agricol, iar autobuzele STP nu şi-au adaptat orarul pentru a prelua cele câteva sute de elevi care fac zilnic acest drum, din oraş către Agricol.


„La data de 20 octombrie 2023 în jurul orei 07:40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că , pe strada Isaccei din municipiul Tulcea a avut loc un accident rutier cu victimă. Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit faptul că, un bărbat de 63 de ani ar fi condus un autoturism, și nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care se angajase în traversarea străzii.


În urma accidentului, a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat la Spitalul Județean Tulcea. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – informează Biroul de Presă al IPJ Tulcea.


Coada de maşini se întindea din Vest până la Pelican, iar acest lucru a produs întârzieri şi destul de mult disconfort în tot traficul rutier din zonă.


Articolul Copil de 11 ani, lovit pe trecerea de pietoni, în Vest apare prima dată în Tulcea noastra.