Un om a murit ieri din cauza unui tractorist beat, altul este rănit grav! Vinovatul va ajunge după gratii!

Un om a murit ieri din cauza unui tractorist beat, altul este rănit grav! Vinovatul va ajunge după gratii!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Un om a murit ieri din cauza unui tractorsit beat, altul este rănit grav! Vinovatul va ajunge după gratii!


În urma accidentului rutier produs la data de 17 octombrie 2023, soldat cu decesul unei persoane de 63 de ani, precizăm că, din verificări, a reieșit că șoferul ambulanței ar fi lovit un utilaj agricol, care circula pe carosabil.


Polițiștii au identificat conducătorul utilajului agricol, care a fost ulterior reținut pentru 24 de ore și depus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Județean Tulcea, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 18 octombrie, bărbatul să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere legală. Acesta avea la momentul identificării o alcoolemie de 1,11 mg/L alcool pur în aerul expirat, ceea ce duce la posibilitatea ca în sânge, concentraţia de alcool să fie cel puţin dublă.


În cauză, cercetările au fost extinse și pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.


Informare IPJ Tulcea


Articolul Un om a murit ieri din cauza unui tractorist beat, altul este rănit grav! Vinovatul va ajunge după gratii! apare prima dată în Tulcea noastra.