Programul Rabla Local – se pot depune documentele în aplicația tulcea.cityon.ro

Programul Rabla Local – se pot depune documentele în aplicația tulcea.cityon.ro

Credit Photo: Radio Delta

Începând de azi, 6 octombrie 2023, solicitanții persoane fizice care s-au înscris pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu (AFM) în cadrul programului Rabla Local au la dispoziție, pentru depunerea documentelor, aplicația online ce este operațională, după cum a anunțat Primăria Municipiului Tulcea.


Solicitanții persoane fizice care s-au înscris în acest program privind casarea autovehiculelor uzate și au fost validați vor depune cererea și documentele justificative online pe https://tulcea.cityon.ro – modulul Documente Online =>Proiecte de Mediu =>Cerere privind casarea autovehiculelor uzate.


Instituția subliniază faptul că singura opțiune de depunere a documentelor este cea online, în aplicația informatică a Serviciului Impozite și Taxe a Municipiului Tulcea (tulcea.cityon.ro) și prin urmare este necesară crearea unui cont în aplicație, înainte de a începe perioada de depunere.

Cei interesați pot obține user și parolă foarte simplu, urmând pașii descriși într-un materialul video, link-ul de accesare fiind disponibil pe site-ul primăriei.


Și pentru a vizualiza modalitatea de depunere a documentelor online în platforma CityOn, există un material video ce poate fi accesat printr-un link aflat pe site-ul primariatulcea.ro, unde sunt publicate și etapele programului Rabla Local.


(sursă info și foto : fb primariatulcea, primariatulcea.ro, fb afm.ro)