O nouă activitate pentru tinerii tulceni pasionați de jurnalism

O nouă activitate pentru tinerii tulceni pasionați de jurnalism

Credit Photo: Radio Delta

Sâmbătă, 7 octombrie, la ora 17.00 va începe un atelier online intitulat „Explorând culisele creării unei reviste: Experiența dincolo de pagini”, dedicat tinerilor tulceni pasionați de jurnalism și comunicare sau pur și simplu curioși în legătură cu procesul de creare a unei reviste, după cum a transmis Fundația Județeană pentru Tineret Tulcea, în calitate de partener în proiectul „Reporter pentru Tineret”.


Cei interesați se pot înscrie accesând link-ul publicat pe pagina de socializare a instituției tulcene partener :  https://forms.office.com/e/vyjeQRfHeE .


Pentru această ocazie specială, invitați în cadrul atelierului vor fi membrii organizației PRIME România, prima asociație studențească din țara noastră dedicată domeniului Relațiilor Publice și Comunicării, cu o impresionantă tradiție de peste 22 de ani în organizarea de evenimente și voluntariat.


Invitații vor dezvălui secretele fascinante din spatele procesului de redactare a unei reviste, oferind o incursiune în experiența lor de coordonare a revistei PR Forward.


Acest atelier reprezintă o oportunitate unică pentru studenții pasionați de comunicare de a stabili conexiuni directe cu experți din domeniul relațiilor publice și de a aplica și dezvolta cunoștințele dobândite în timpul studiilor,


scriu organizatorii.


Atelierul este organizat de către Fundatia Nationala pentru Tineret în cadrul proiectului „Reporter pentru Tineret”, ce este cofinanțat de Primăria Municipiul Tulcea.


(sursă info și foto : fb fundatiatineret.tulcea)