Smiley a rămas fără permis de conducere în judeţul Tulcea… la RADAR

Smiley a rămas fără permis de conducere în judeţul Tulcea… la RADAR

Credit Photo: Tulcea Noastra

Smiley a rămas fără permis de conducere în judeţul Tulcea… la RADAR


În această după amiază, cunoscutul artist Smiley a rămas fără permis de conducere pe drumul Agighiol – Tulcea, după ce a apăsat pe pedală mai mult decât prevede legea.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 12.30 în zona cunoscută generic sub numele „Staţiunea cartofului”, unde este o limitare de viteză de 50 km/h, limitare pe care artisul se pare că nu a văzut-o şi … a căzut în păcat.

Pentru că viteza de deplasare cu care a fost înregistrat era cu cel puţin 50 km/h mai mare decât prevede semnul de limitare, artistul a trebuit să lase permisul de conducere pentru următoarele 90 de zile în custodia poliţiştilor tulceni.

Pedeapsa de 90 de zile de suspendare poate fi diminuată până la 60 de zile, cu condiţia ca vedeta să susţină un examen în acest sens.

Ne pare rău pentru îndrăgită vedeta pop, dar… cum nimeni nu e mai presus de lege, îi recomandăm ca data viitoare când ne mai vizitează judeţul să fie mult mai atent la pedală.

Oare să i se tragă de la piesa „Pierdut buletin” ?


UPDATE – ora 19.00 – IPJ Tulcea


Polițiștii au depistat, pe DJ 222, km 9+300, în zona de limitare a vitezei de 50 km/h, un bărbat care conducea un autovehicul cu 104 km/h. Conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere, suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule, pentru 90 de zile și aplicată o amendă, în valoare de 1.305 lei.


Sursa foto (arhivă) – Ziarul Naţional


Articolul Smiley a rămas fără permis de conducere în judeţul Tulcea… la RADAR apare prima dată în Tulcea noastra.