Probleme mari la Aquaserv! Sindicatul câştigă procese pe bandă! Conducerea pare depăşită!

Probleme mari la Aquaserv! Sindicatul câştigă procese pe bandă! Conducerea pare depăşită!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Probleme mari la Aquaserv! Sindicatul câştigă procese pe bandă! Conducerea pare depăşită!


Aquaserv Tulcea a ajuns din nou în instanţă, dată în judecată de salariaţi, prin sindicat… şi zilele trecute a mai pierdut un proces în urma căruia trebuie să scoată din buzunar alţi 30.000 de lei, pe lângă nişte drepturi salariale tăiate abuziv.

Fără a avea vreo umbră de regret, pentru că banii sunt ai societăţii, ci nu din buzunarele celor care fac prostii… Aquaserv pierde procese pe bandă, pentru că, în cele mai multe dintre cazuri, deciziile conducerii societăţii sunt ilegale sau abuzive, aşa cum reiese şi din acest ultim proces.


După nenumărate evenimente neplăcute de genul celui de sus, sau… de altă natură, când cuplul pus politic la conducerea societăţii, format din directorul general Valentin Ifrim, protejat al primarului PNL şi Selda Matei, proptită pe funcţia de director economic de PSD, a dovedit că nu prea ştie sau nu prea poate să facă multe, domnul primar Ilie Ştefan se face că nu vede, lăsând în continuarea societatea să fie condusă aşa cum este în prezent, adică… nu aşa cum trebuie.


Aruncând cu banii pe apa sâmbetei, fără să le pese că sunt inr-un permanent conflict cu sindicatul, hărţuind permanent salariaţii care îndrăznesc să îşi exprime păreri sau puncte de vedere, producând mari probleme în trafic pentru că se lucrează haotic, având angajaţi tot felul de neamuri, rude sau prieteni pe la birouri, în timp ce oamenii din teren au salarii de mizerie, Aquaserv se dovedeşte a fi una dintre societăţile problemă, care toacă bani şi este tributară politic conducerii politice a Primăriei Tulcea.


Toate acestea se întâmplă în timp ce…


Sorin Zaharcu, fost director al societăţii şi unul dintre puţinii directori care a reuşit să facă treaba la Aquaserv, este liber şi poate veni oricând să aşeze lucrurile haotice care se întâmplă acolo, lucru pe care îl repetăm de trei ani pentru un primar care are probleme mari de comunicare şi dovedeşte zilnic că pentru el contează mai mult lipitorii de afişe decât adevăraţii profesionişti şi… postările pe facebook şi pe tik-tok, selectând auditoriul şi blocând pe oricine are marele tupeu să-l contrazică.


Domnule primar Ştefan Ilie, lăsaţi prieteniile politice şi aduceţi oameni de calitate la Aquaserv! Zaharcu a dovedit, odată, că se poate! Nu a aruncat cu banii firmei pe geam, nu a avut conflicte cu sindicatele, fondurile au fost atrase la maxim, iar lucrările făcute pe vremea lui încă rezista şi în prezent!

Faceţi curăţenie şi aduceţi profesionişti, că s-ar putea ca în campania viitoare să vă dea cu virgulă şi tulcenii să vă taxeze mai mult decât ruşinos!



Articolul Probleme mari la Aquaserv! Sindicatul câştigă procese pe bandă! Conducerea pare depăşită! apare prima dată în Tulcea noastra.