A minţit sau a uitat? Viceprimarul Şinghi pare cât se poate de incompatibil! 

A minţit sau a uitat? Viceprimarul Şinghi pare cât se poate de incompatibil! 

Credit Photo: Tulcea Noastra

A minţit sau a uitat? Viceprimarul Şinghi pare cât se poate de incompatibil!


După Ștefan ILIE, Primarul Municipiului Tulcea care are destule probleme la DNA și la Agenția Națională de Integritate, iată că și viceprimarul PNL, dl. George Șinghi, are probleme serioase cu legea! Reamintim că viceprimarul George Șinghi este chiar Secretarul General al PNL –  Organizația Municipală Tulcea .


Conform datelor oficiale furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului, viceprimarul PNL,în funcție, George Șinghi a deținut concomitent funcția de VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI TULCEA cu cea de ADMINISTRATOR la o societate comercială ! Legea 161/2003 este extrem de clară în acest sens și specifică negru pe alb că VICEPRIMARII SUNT INCOMPATIBILI CU CALITATEA DE ADMINISTRATOR al unei societăți !


Dar, mai mult de atât viceprimarul Șinghi, “omite” să înscrie în declarațiile de interese din ultimii trei ani că deține, pe lângă calitatea de asociat (pe care o înscrie în declarație)  și calitatea de Administrator al unei societăți comerciale, iar în data de 17.05.2023, brusc își ”reamintește” și dă fuga la Oficiul Registrului Comerțului să se revoce din calitatea de administrator ! Vorba unora : ” Tardiv de târziu !”


De altfel, art. 28 din Legea nr. 176/2010, specifică la fel de clar faptul că, ” Fapta persoanelor care, cu intenţie, depun declaraţii de avere sau de interese de interese care nu corespund adevărului constituie infracţiunea de fals în declaraţii şi se pedepseşte potrivit  Codului  penal . ”


Să înțelegem că în toți acești ani Viceprimarul Șinghi a suferit de amnezie și și-a adus brusc aminte atunci când A.N.I. l-a vizitat pe primar ??? Dacă ne aducem aminte, tot viceprimarul Șinghi deține de altfel și societatea la care chiar primarul Ștefan Ilie este dator cu … un apartament și care a autorizat trei construcții firmei la care este dator !!!


Mare încrengătură la Tulcea … prea mare și prea la vedere domnilor  !


Așteptăm cu interes ca autoritățile statului să facă lumină prin Primăria Tulcea, cu celeritate, ținând cont că este vorba despre Viceprimarul Muncipiului Tulcea, care ESTE INCOMPATIBIL CU FUNCȚIA PE CARE O DEȚINE !



 


 


Articolul A minţit sau a uitat? Viceprimarul Şinghi pare cât se poate de incompatibil!  apare prima dată în Tulcea noastra.