Conferinţă de presă la AUR Tulcea

Conferinţă de presă la AUR Tulcea

Credit Photo: Tulcea Noastra

Conferinţă de presă la AUR Tulcea


Azi la sediul AUR Tulcea a avul loc o conferinţă de presă susţinută de senatorul Valentin Rică Cioromelea şi coordonatoarea judeţeană, Elena Doboş. Încă de la început senatorul Cioromelea a precizat că AUR nu va vota Ordonanţele de Guvern „venite doar ca să pună o nouă presiune financiară pe populaţie şi pe firmele mici şi mijlocii, pentru că nu sunt în stare să vadă realitatea şi nevoile ţării decât aşa cum vor ei!”


Un punct forte al conferinţei s-a referit la Caravana Medicală AUR, care, timp de şase zile a poposit în trei localităţi tulcene şi a acordat peste 1200 de consultaţii GRATUITE la peste 600 de locuitori din Niculiţel, Nalbant şi Mahmudia.

„Aceasta caravană a fost o reuşită şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat, în primul rând medicilor şi personalului medical de la Tulcea,Bistriţa, Bacău şi Mureş.” – a percizat Elena Doboş.


În ceea ce priveşte o posibilă alianţa electorală între PNL şi PSD, senatorul Cioromelea a declarată că „sunt tensiuni mari între cele două partide, pentru că au conştientizat faptul că sunt în cădere liberă şi dacă nu se unesc într-o alianţă electorală, şansele lor sunt din ce în ce mai mici.

Nu ne este teamă de această alinaţă, pentru că indiferent ce vor face şi ce strategii vor aborda, lumea e deja sătulă, vede şi simte pe propria piele efectele acestei guvernări dezastruoase.

Din contră, pot spune că mă bucur că se vor alia electoral, pentru că îi vom bate, politic vorbind, iar AUR va intra la guvernare fără doar şi poate.” a mai spus Cioromelea


Conferinţa a punctat la final viitoarea întâlnire de la Murighiol, care va avea loc între 15 şi 17 septembrie, unde se vor pune la punct strategiile viitoarei guvernări AUR, dar şi probleme interne şi electorale.


 


Articolul Conferinţă de presă la AUR Tulcea apare prima dată în Tulcea noastra.