Strada Unirii închisă DEGEABA, din iniţiativa primarului (tot degeaba)

Strada Unirii închisă DEGEABA, din iniţiativa primarului (tot degeaba)

Credit Photo: Tulcea Noastra

Strada Unirii închisă DEGEABA, din iniţiativa primarului (tot degeaba)


Azi în intervalul 8.30 – 15.30, strada Unirii a fost închisă traficului rutier, pentru că în mintea lui minunată, primarul Ştefan Ilie a decis acest lucru, motivând că este „vinerea verde” şi oamenii trebuie să folosească mijloace de deplasare nepoluante, biciclete, trotinete etc.


Ideea primarului este cel puţin ciudată şi totodată hilară, reuşind să stârnească şoferii tulceni la noi şi noi cuvinte de „laudă” la adresa sa, într-un oraş în care se circulă mai rău ca într-o zonă de război. Cu lucrări începute şi abandonate, cu străzi centrale pline de gropi, oraşul Tulcea trebuia văduvit de breteaua Unirii, pentru că Ilie face ziua ce visează noaptea!


Colac peste pupăză, la ordinul destoinicului primar, un echipaj de la Poliţia Locală a fost obligat să păzească aerul în zonă timp de şapte ore, ca nu cumva vreun şofer mai tupeist să-i strice lui ilie momentul ecologic şi să pătrundă cu maşina în zona cu cel mai pur aer din Tulcea… în faţă la Visa… în condiţiile în care Poliţia Locală nu are oameni suficienţi şi nu face faţă la apelurile tulcenilor.


Îl anunţăm pe marele ecologist de serviciu că numărul maşinilor a fost la fel, cu sau fără strada Unirii închisă, iar ceea ce a reuşit a fost doar să se asigure că frigiderul îi rămâne la fel de plin!Vrednic este…


PS: Şi să-i transmită cineva că traficul rutier din municipiu este ALTCEVA decât cel de la Luncaviţa!


Articolul Strada Unirii închisă DEGEABA, din iniţiativa primarului (tot degeaba) apare prima dată în Tulcea noastra.