Şoferul beat care a omorât un om ieri, la Măcin, propus la arestare. Dezvăluiri şocante despre acesta

Şoferul beat care a omorât un om ieri, la Măcin, propus la arestare. Dezvăluiri şocante despre acesta

Credit Photo: Tulcea Noastra

Şoferul beat care a omorât un om ieri, la Măcin, a fost arestat. Dezvăluiri şocante despre acesta


În cursul acestei după amieze, la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Măcin, s-a solicitat emiterea mandatul de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile pe numele şoferului aflat la volanul maşinii care l-a ucis ieri pe bărbatul aflat în scaunul electric dedicat persoanelor cu nevoi speciale.


Acesta este cel care în luna august 2019 s-a aflat pe scaunul din dreapta al bolidului care a curmat trei vieţi în tragedia de la Văcăreni, în luna august 2019, cel care îl provoca la acel moment pe cel aflat la volan să meargă cu viteza şi mai mare. Detalii (articol şi video) AICI 


Surse judiciare confirmă că individul avea permisul suspendat la momentul producerii tragediei. În plus, martorii spun că se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice şi era recalcitrant. Aceste fapte, la care se adaugă şi moartea bietului om nevinovat care a fost spulberat cu tot cu scaunul electric pentru persoane cu dizabilităţi, vor face ca pedeapsa pe care o vor decide magistraţii să fie una cu mulţi ani de închisoare.


UPDATE – ora 20.00


Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Măcin a semnat acum câteva minute mandatul de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile, pe numele şoferului care a omorât un om nevinovat în cumplitul accident de ieri, pe digul Smîrdan.


Articolul Şoferul beat care a omorât un om ieri, la Măcin, propus la arestare. Dezvăluiri şocante despre acesta apare prima dată în Tulcea noastra.