Un om şi-a pierdut viaţa după ce a fost acroşat de o maşină, aproape de Măcin

Un om şi-a pierdut viaţa după ce a fost acroşat de o maşină, aproape de Măcin

Credit Photo: Tulcea Noastra

Un om şi-a pierdut viaţa după ce a fost acroşat de o maşină, aproape de Măcin


În această după-amiază în jurul orei 16.00, pe drumul care leagă Măcinul de Smârdan a avul loc un accident rutier soldat cu decesul unui bărbat.

Poliţiştii sunt în continuare la faţa locului pentru cercetări şi nu avem încă date oficiale, dar martorii spun că un  bărbat a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat aflat posibil sub influenţa băuturilor alcoolice.

Oricum se va întocmi dosar penal, dar dacă testul pentru stabilirea alcoolemiei va ieşi pozitiv, cel aflat la volan risca inclusin o pedeapsă cu închisoarea , conform legii „Anastasia”

Vom reveni când vom primi date oficiale de la Biroul de Presă al IPJ Tulcea.


UPDATE – ora 17.00


Se pare că persoana decedată s-ar fi deplasat într-un căruţ destinat persoanelor cu dizabilităţi. Martorii spun că victima nu a avut nicio şansă, impactul fiind deosebit de violent.


„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul se desfășoară îngreunat pe DN 22 între localitățile Măcin și Smârdan, județul Tulcea, unde se efectuează cercetări pentru determinarea împrejurărilor în care o persoană, care se deplasa într-un cărucior special, a fost accidentată mortal de un autoturism. Se estimează reluarea în condiții normale a circulației după ora 17.30.” – transmite site-ul poliţiei române


UPDATE – ora 20.30 – IPJ Tulcea


Din primele cercetări a reieșit că bărbatul decedat se deplasa pe carosabil cu un cărucior pentru persoane cu dizabilități locomotorii, fiind acroșat din spate de către un autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Articolul Un om şi-a pierdut viaţa după ce a fost acroşat de o maşină, aproape de Măcin apare prima dată în Tulcea noastra.