Festivalul Borșului Lipovenesc de la Jurilovca

Festivalul Borșului Lipovenesc de la Jurilovca

Credit Photo: Radio Delta

8ED0F16C 738B 4568 B0CD CC795E6DEEDEUn spectacol memorabil a avut loc astăzi la Jurilovca, în cadrul prestigiosului Festival al Borșului Lipovenesc, unde maestrul muzicii balcanice, nimeni altul decât celebrul Goran Bregovic, a încântat audiența !


În prima seară a festivalului, am avut privilegiul să ne bucurăm de interpretările captivante ale artiștilor Radu Captări, Viorica și Ionita de la Clejani, care au deschis acest eveniment muzical de excepție.


Cu ochii larg deschiși, aproximativ 60.000 de spectatori au umplut în mod impresionant atmosfera festivalului. Această prezență covârșitoare a depășit cu mult orice așteptare, confirmând astfel statutul acestui eveniment ca unul dintre cele mai importante din Romania .


Haideți să privim în retrospectivă și să ne întrebăm, pe bună dreptate, dacă există vreun alt eveniment cu artiști internaționali de calibru care să fi adunat un asemenea număr de spectatori în București sau în oricare alt oraș din Romania…Totuși, trebuie să subliniem că ne aflăm în pitorescul județ Tulcea, în minunata Jurilovca, și nu în inima Bucureștiului. Cu toate acestea, această demonstrație de forță a publicului a depășit cu mult orice limită a așteptărilor.


În ceea ce privește organizarea evenimentului, cuvintele par a fi de prisos. Ceea ce s-a întâmplat la Jurilovca a fost pur și simplu magic, o manifestare a unei energii de nedescris, care a transformat acest loc într-un sanctuar al muzicii și al bucuriei. Primarul Jurilovcăi merită toate laudele posibile pentru ceea ce a realizat aici. Cu siguranță, Jurilovca va rămâne în istorie ca un loc de neuitat pentru amatorii de muzică buna și pentru iubitorii de frumos.C93412B7 6647 456A 83A5 ED3D70644B10 B33047F0 935D 4501 827F 01B76C81C452