Accident rutier cu 3 mașini implicate si 9 victime, lângă Horia

Accident rutier cu 3 mașini implicate si 9 victime, lângă Horia

Credit Photo: Radio Delta

 


Polițiștii tulceni au fost sesizați ieri, 27 august, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22 D, mai exact două coliziuni cu multimple victime.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Iași, în timp ce conducea un auto din direcția localității Mircea Vodă către Horia, ar fi intrat în coliziune cu un alt auto, condus de un tânăr în vârstă de 38 de ani, din localitatea Bârlad, județul Vaslui, care circula în aceeași direcție de deplasare iar în urma coliziunii, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 36 de ani, a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a lovit frontal un auto, condus de un bărbat, în vârsta de 53 de ani, din județul Prahova, conform buletinului informativ emis de IPJ Tulcea.


În urma accidentului rutier a rezultat rănirea tânărului șofer în vârstă de 36 de ani și a altor 4 pasageri din cele 3 autoturisme implicate.

Toți conducătorii auto dețineau permise de conducere valabile și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauza, polițiștii au întocmit dosar penal.


Și pompierii militari au fost solicitați să intervină în acest caz și potrivit datelor transmise de ISU Delta Tulcea, în cele 3 mașini se aflau 15 persoane ( 12 adulți și 3 minori) iar în urma accidentului rutier au rezultat 9 persoane rănite care au fost preluate de echipajele SAJ prezente la locul intervenției, ce le-au acordat primul ajutor medical.


ISU Tl accident Horia 3 masini 9 victime aug 23 2


Ulterior, toate cele 9 victime și un aparținător au fost transportate la Spitalul Județean de urgență Tulcea de către echipajul SMURD și ambulanțele SAJ.

Salvatorii militari, din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Secției de Pompieri Măcin, au asigurat și măsurile specifice pentru prevenirea unui incendiu în astfel de situații.


(surse info, foto : buletine informative IPJ Tulcea, ISU Delta Tulcea)