”Comunicare în limba engleză” la Penitenciarul Tulcea

”Comunicare în limba engleză” la Penitenciarul Tulcea

Credit Photo: Radio Delta

 


Cursul de inițiere ”Comunicare în limba engleză” s-a derulat la Penitenciarul Tulcea, în perioada 22.06.2023 – 24.08.2023, cu scopul de a spori șansele persoanelor condamnate de a se integra pe piața muncii în perioada postliberare, contribuind astfel la diminuarea riscului de recidivă, conform unui comunicat de presă Penitenciarul Tulcea, transmis redacției.


În general, toate cursurile de formare profesională organizate în penitenciar au acest scop și pe această cale, conducerea Penitenciarului Tulcea transmite mulțumiri tuturor colaboratorilor, dorindu-le putere de muncă și succes în desfășurarea proiectelor viitoare.


Programul de formare profesională din aceste zile a fost organizat în baza protocolului încheiat între Penitenciarul Tulcea, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea și Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Călărași.


Grupa de participanți la cursul de ”comunicare în limba engleză” a fost constituită din 14 persoane private de libertate clasificate în regimul de executare a pedepsei semideschis, ce au susținut examenul de absolvire astăzi, 24.08.2023, începând cu ora 10.


(sursă info și foto : comunicat de presă Penitenciarul Tulcea)