Toader Alexandru este primul cetăţean de onoare al comunei Nufăru!

Toader Alexandru este primul cetăţean de onoare al comunei Nufăru!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Toader Alexandru este primul cetăţean de onoare al comunei Nufăru!


Sportivul Toader Alexandru, nuferean la origini, este unul dintre sportivii cu care ne mândrim, el fiind legitimat în prezent la CSM Constanţa. Este un sportiv de excelenţă, are în palmares nenumărate titluri şi medalii, dar nu despre asta vrem să vorbim azi, ci despre faptul că satul din care a plecat nu l-a uitat şi… de ieri, este cetăţean de onoare al comunei Nufăru.


„Astăzi în şedinţa Consiliului Local. Nufăru a fost conferită de către primar şi de către consilierii locali placheta de cetăţean de onoare a comunei unui tânăr sportiv cu rezultate de excepţie la campionatele naţionale şi europene de atletism. Tânărul sportiv prezent cu antrenorul şi părinţii a reuşit să ne transmită din emoţiile lui şi să privim cu încredere către viitorul comunei noastre. Felicitări Alexandru şi succes în continuare la competiţiile viitoare.” – scrie primarul Ciprian Solomencu pe contul său de pe o reţea de socializare


Un gest normal, dar încărcat de emoţie pentru toţi cei care au participat… şi totodată un exemplu pentru ceilalţi primari care şi-au cam uitat personalităţile comnunelor lor.


Felicitări Toader Alexandru şi succes în tot ceea ce ţi-ai propus!


Articolul Toader Alexandru este primul cetăţean de onoare al comunei Nufăru! apare prima dată în Tulcea noastra.