Derapaj grav al primarului. Acesta a şters pe jos cu un tulcean care şi-a exprimat o părere contra „stăpânului” Ştefan Ilie

Derapaj grav al primarului. Acesta a şters pe jos cu un tulcean care şi-a exprimat o părere contra „stăpânului” Ştefan Ilie

Credit Photo: Tulcea Noastra

Derapaj grav al primarului. Acesta a şters pe jos cu un tulcean care şi-a exprimat o părere contra „stăpânului” Ştefan Ilie


Încă un tulcean a fost umilit şi denigrat în plenul şedinţei Consiliului Local de către primarul Ştefan Ilie, pentru că a îndrăznit să îi ceară explicaţii şi să îşi prezinte punctul de vedere.

Într-un stil de mahala, aşa cum s-a făcut cunoscut în ultimii trei ani, primarul lipsit de caracter şi educaţia primilor şapte ani de acasă, nu i-a dat voie omului să îşi exprime obiecţiunile la proiectul legat de Energoterm. Iată ce ne-a scris tulceanul:


„În ședința din 27.07.2023 a consiliului local Tulcea , datorită sistării apei calde către locuitorii municipiului Tulcea , am încercat să fac cunoscut primarului localitalității Tulcevița , că se poate rezolva această situație , prin implementarea invenției d-lui Horneț , a centralei termice pe peleți ( peleți produși din deșeuri , rezolvându-se în acest fel și problema gunoiului) . De precizat că dacă am folosi această centrală termică , prețul gigacaloriei ar fi de 6 ori mai mic față de prețul actual , această invenție fiind deja aplicată la noi în țară și în străinătate . Vocabularul și atitudinea d-lui primar Ilie a fost sub orice critică , desconsiderând persoanele care au venit cu soluții în vederea rezolvării acestei probleme , mai mult a dat bir cu fugiții.” – ne-a scris domnul Tudorel Şopârlă, cetăţeanul umilit de către primarul municipiului în şedinţa Consiliului Local de ieri.


Uitând de faptul că în şedinţa CL are doar caracterul de invitat, primarul Ştefan Ilie a sfidat întreg consiliul, a jignit, a umilit, a ameninţat şi la final a plecat teribil de supărat că cineva a îndrăznit să îl contrazică.

Atitudinea primarului este una total aberantă şi denotă, pe lângă proastă educaţie, faptul că se crede stăpânul oraşului şi cine nu e de acord cu el, este considerat duşman şi atacat, batjocorit şi jignit aşa cum doar unul ca Ştefan Ilie poate gândi şi acţiona! Detalii ăn filmarea de mai jos, extrasă din şedinţa CLT


Nota Redacţiei – Tulceanul Tudorel Şopârlă este angrenat şi în viaţa socială şi politică a municipiului, acesta făcând parte din formaţiunea politică SOS România. Poate primarul o fi voit să plătească prin atitudinea lui nedemnă, vreo poliţă politică?



Articolul Derapaj grav al primarului. Acesta a şters pe jos cu un tulcean care şi-a exprimat o părere contra „stăpânului” Ştefan Ilie apare prima dată în Tulcea noastra.