VIDEO – Frustratul Ştefan Ilie jigneşte grav un consilier local care a îndrăznit să îl contrazică, făcându-l “tâmp” şi “nepregătit”

VIDEO – Frustratul Ştefan Ilie jigneşte grav un consilier local care a îndrăznit să îl contrazică, făcându-l “tâmp” şi “nepregătit”

Credit Photo: Tulcea Noastra

VIDEO – Frustratul Ştefan Ilie jigneşte grav un consilier local care a îndrăznit să îl contrazică, făcându-l “tâmp” şi “nepregătit”


În şedinţa de ieri a Consiliului Local Tulcea, primarul Ştefan Ilie, care… probabil nu îşi luase la timp pastilele, a jignit şi a umilit un consilier local, arătând prin aceste gesturi lipsa de caracter şi educaţia precară cu care a venit de la Luncaviţa şi din PDL. Iată ce spune consilierul umilit:


„Am asistat la un eveniment nefericit compus din excese de frustrare şi complexe cred că de inferioritate. Protagonistul este o demnitate publică care nu cred că știe înţelesul termenului “demnitate”. Domnul Ştefan Ilie primar al Municipiului Tulcea m-a făcut astăzi “tâmp” şi “nepregătit”. Recunosc, poate sunt consilierul cu cea mai puţină experienţă şi nu am cum să le ştiu pe toate dar în trei ani de zile am demonstrat că pot ţine piept răutăţilor şi intimidărilor venite din partea altor partide , persoane publice sau chiar proprii colegi.

După ce a terminat cu mine domnul primar s-a orientat către liderul de sindicat de la Energoterm pe care l-a intimidat cu poliţia locală şi i-a restricționat libertatea de exprimare motivând că acesta nu știe să vorbească la microfon. A încheiat cu întreruperea discuției cu un alt reprezentat al Energotermului spunând că nu are ce discuta cu acesta şi apoi a ieșit din sală lăsându-i pe participanți stupefiaţi” a declarat consilierul local Cristian Porneala pentru ziarul Tulcea Noastră.


Prin superioritatea afişată, primarul Ştefan Ilie îşi arata micimea caracterului, lipsa de educaţie şi bun simţ, dar şi aroganţa şi dispreţul cu care tratează tulcenii. Păi, dacă un consilier local, un om ales de oameni să îi reprezinte, este umilit în acest hal, ce pretenţii mai avem noi, oamenii simpli, de la acest bădăran care se crede la Tulcea pe moşia proprie? Încă o bilă neagră o au şi consilierii colegi, care au fost amuzaţi de unele inepţii ale primarului nesimţit, izbucnind în râs după ce acesta a început să umilească de la microfon un coleg al lor, arătând prin râsul lor câtă valoare au şi cât de obedienţi sunt… PNL şi PSD la un loc!


Promit că la viitoarea şedinţă de Consiliu Local voi fi acolo… în sală! Poate mă ceartă şi pe mine specimenul arogant… Până atunci vă las să urmăriţi până unde poate să meargă nesimţirea acestui om mic la caracter!



Articolul VIDEO – Frustratul Ştefan Ilie jigneşte grav un consilier local care a îndrăznit să îl contrazică, făcându-l “tâmp” şi “nepregătit” apare prima dată în Tulcea noastra.