Eugen Terente este singurul parlamentar tulcean care are ceva de spus în cauza arestării comisarului şpăgar de la Garda de Mediu

Eugen Terente este singurul parlamentar tulcean care are ceva de spus în cauza arestării comisarului şpăgar de la Garda de Mediu

Credit Photo: Tulcea Noastra

Din păcate titlul reflectă realitatea într-un mod trist, Eugen Terente fiind singurul parlamentar ales în judeţul Tulcea care a avut ceva de spus în cazul arestării fostului comisar şef al Gărzii de mediu Tulcea, Dorin Meran, după un flagrant al procurorilor DNA cu suma de 25.000 de ron primiţi şpagă.


Iată ce scrie deputatul USR pe pagina sa de facebook: „Șeful Gărzii de Mediu Tulcea a fost prins în flagrant când lua mită. Dorin Meran nu este străin de condamnări penale, acesta a mai fost condamnat în anul 2012 pentru deturnare de fonduri europene.

Numit șef la Gardă de Mediu Tulcea, în aprilie 2023, deși nu are legătură cu domeniul, în anul precedent fiind consilier juridic în comună Ghidigeni din județul Galați.

Dar pentru cei care fac jocurile în cadrul Gărzii de Mediu la nivel național, nu a contat nimic din C.V.-ul obscur ce l-au avut în față și au mers pe zicala devenită literă de lege în interiorul sistemului creat de PSD-PNL, ”las` că merge și așa”.

Corupția sufocă că tentaculele unei caracatițe toate instituțiile statului în această guvernare ducând la scăderea prestigiului legii, a autorităţilor care aplică legea și scăderea calităţii serviciilor publice. Cerem un om competent cu experiența în domeniu care să se implice cu adevărat în problemele de mediu din judeţul Tulcea.”


Eugen Terente este şi membru al Comisiei de Mediu din Camera Deputaţilor şi a organizat în timp mai multe acţiuni pe linie de protecţie a mediului şi ecologie.


Articolul Eugen Terente este singurul parlamentar tulcean care are ceva de spus în cauza arestării comisarului şpăgar de la Garda de Mediu apare prima dată în Tulcea noastra.