Caravana Medicală AUR a ajuns la Niculițel

Caravana Medicală AUR a ajuns la Niculițel

Credit Photo: Tulcea Noastra

În lumina unei toamne care aduce cu ea promisiuni de speranță, vreau să vă aduc în atenție o inițiativă extraordinară care va lumina inimile și viețile oamenilor în județul Tulcea.

Astăzi, suntem plini de bucurie să vă anunțăm că… Caravana Medicală AUR a ajuns în comuna Niculițel! Și nu este doar o veste bună, este o realitate. Deja sute de oameni s-au înscris pentru facilitățile oferite de această caravană, iar asta ne umple de speranță și mândrie!

În aceste zile, suntem alături de comunitățile neajutorate din județul Tulcea, ducând cu noi nu doar speranța ci și soluții tangibile pentru problemele de sănătate ale locuitorilor.

Comuna Niculițel este doar începutul. Urmează să ajungem și în satul Nicolae Bălcescu și comuna Nalbant, unde vom rămâne între 6 și 7 septembrie, pentru ca apoi să încheiem această etapă în comuna Mahmudia, pe 8 și 9 septembrie.

Vreau să adresez o recunoștință profundă voluntarilor și echipei AUR Tulcea pentru implicarea lor deosebită în acest proiect. Fără voi, această caravană nu ar fi fost posibilă!

Medicii, asistentele și voluntarii noștri vă așteaptă cu bucurie pentru a vă oferi sprijin și îngrijire. Haideți să facem din această întâlnire o ocazie de unitate și de schimbare pozitivă în comunitatea noastră. Să arătăm împreună că putem face minuni atunci când ne unim forțele!

Vă așteptăm cu drag și speranță!


Valentin Rică Cioromelea, senator AUR Tulcea


Articolul Caravana Medicală AUR a ajuns la Niculițel apare prima dată în Tulcea noastra.