În timp ce Iohannis se dădea cu barca, USR aduna gunoaie de pe malul lacului

În timp ce Iohannis se dădea cu barca, USR aduna gunoaie de pe malul lacului

Credit Photo: Tulcea Noastra

În timp ce Iohannis se dădea cu barca, USR aduna gunoaie de pe malul lacului


După ce a recunoscut nonşalant că „România este un stat eşuat”, după ce măreţul lui proiect „România educată” s-a făcut praf de atâta educaţie, în loc să meargă măcar din compasiune la Crevedia, pentru a face ceva… orice, domnul preşedinte Werner Iohannis a ales că e mai potrivit să se dea cu barca în Delta Dunării, alături de distinsa doamnă.


Dragi români… ghinion!


Desigur, vizita primului bărbat al ţării a fost motivată de participarea la ziua Rezervației Biosferei Delta Dunării.

Dacă Administraţia Prezidenţială a decis că e mai bine ca preşedintele să participe la plimbarea cu bărcuţa, la USR Tulcea s-a decis ca această zi să fie marcată printr-o acţiune de ecologizare. Zis şi făcut… Fiecare cu drumul ales…


„În timp ce mai marele țarii, Președintele României Klaus Iohannis admiră și se plimbă prin Complexul Lacustru Somova-Parcheș, noi, o parte din membrii USR Tulcea, ecologizam malul lacurilor Somova – Parcheș.

Cu această ocazie îi transmitem domnului Președinte CONCEDIU PLĂCUT ÎN CONTINUARE!

P.S. Totul este mai curat acum!” – scrie deputatul Eugen Terente pe pagina sa de pe facebook.


Desigur, nu se poate compara o mică acţiune de ecologizare cu vizita unui mare preşedinte al statului, dar… personal, aş alege să particip la strâns gunoaie, decât să orbitez în jurul omului expert în meditaţii şi turism pe banii fraierilor, doar pentru o „pereoadă”… cât de o poză şi temeneli slugarnice, aşa cum s-a întâmplat azi la Satul Pescăresc.

Avantajul celor mici de statură a fost acela de… a se putea apleca mai repede, sărutând cu sufletul urma pantofului măreţului preşedinte…


Articolul În timp ce Iohannis se dădea cu barca, USR aduna gunoaie de pe malul lacului apare prima dată în Tulcea noastra.