Liderul AUR, George Simion, 5 zile de concediu în judeţul Tulcea

Liderul AUR, George Simion, 5 zile de concediu în judeţul Tulcea

Credit Photo: Tulcea Noastra

Liderul AUR, George Simion, 5 zile de concediu în judeţul Tulcea


Liderul AUR, George Simion, împreună cu soţia sa, au decis să îşi petreacă 5 zile de concediu în judeţul Tulcea, conştienţi cel mai probabil de oferta generoasă pe care o pune la dispoziţie în această perioadă Delta Dunării şi împrejurimile.

Cu toate că au străbătut mai multe trasee, domnul şi doamna Simion s-au axat în mod deosebit pe zonele Jurilovca şi Murighiol, au făcut plimbări cu barca şi au gustat din produsele tradiţionale ale zonelor vizitate, arătându-se extrem de încântaţi de ospitalitatea gazdelor.

Printre altele, George Simion a avut şi câteva întâlniri private cu oameni din spectrul politic şi nu excludem faptul ca în viitorul apropiat să regăsim nume noi în formaţiunea AUR Tulcea, care să provină atât din anumite zone politice, dar şi din zona privată, a mediului de afaceri.

Cum AUR este o alianţă politică care, conform sondajelor se află în jurul procentului de 20-22 la sută, acest fapt reprezintă o oportunitate pentru cei care cochetează cu politica sau se regăsesc în anumite partide, dar sunt conştienţi că eligibilitatea lor viitoare pe liste lasă de dorit, motiv pentru care vor încerca să intre în AUR, desigur… nu de dragul de a face lucruri măreţe ci… pentru o funcţie viitoare cât mai călduţă, aşa cum e moda pe la noi.

Ceea ce este sigur 100% este că în viitorul apropiat vom vedea despre cine este vorba, dacă se vor regăsi pe listele AUR la cele patru scrutinuri de anul viitor şi… cât de traseisti politici sunt, sau nu!


Foto: Facebook George Simion


Articolul Liderul AUR, George Simion, 5 zile de concediu în judeţul Tulcea apare prima dată în Tulcea noastra.