Agenţia Naţională de Integritate trage de timp în „anumite” dosare. Unul este cel al lui Michael Gudu

Agenţia Naţională de Integritate trage de timp în „anumite” dosare. Unul este cel al lui Michael Gudu

Credit Photo: Tulcea Noastra

Agenţia Naţională de Integritate trage de timp în „anumite” dosare. Unul este cel al lui Michael Gudu


Deja a devenit proverbială comoditatea cu care se mişcă lucrătorii Agenţiei Naţionale de Integritate, atunci când vine vorba despre reclamaţiile depuse împotriva politicienilor care ocupă mai multe funcţii, încălcând legislaţia română în vigoare şi astfel devenind, cel puţin teorretic, incompatibili.


Fostul activist PDL Michael Gudu, actualmente deputat PNL, are o plângere înregistrată la Agenţia Naţională de Integritate (ANI) de mai bine de un an, pentru că în timp ce ocupa funcţia de consilier judeţean, era şi membru în Consiliul de Administraţie la SC Transport Public, SC Servicii Publice… dar şi la AFDJ, lucru care nu se doreşte să fie ştiut de prea multă lume.

Plângerea făcută împotrivă sa este argumentată, clară şi arată INCOMPATIBILITATEA domnului Michael Gudu, doar că… ANI n-are chef, ba… mai mult, tine dosarul, trage de timp, pentru că faptele să se prescrie la finela ecestei luni.


Pe surse, am aflat că s-au tras mai multe sfori şi o anume doamnă Elena de la ANI, machedoancă la origini, la fel ca şi partea reclamată, ar fi făcut câteva „artificii”, dosarul ar fi fost băgat „mai la fund”, tocmai pentru ca la momentul potrivit angajaţii ANI să se erijeze în faptul că nu mai au ce face. Treaba a mers ca usă..

Aceştia, adică ANI, au trimis şi un răspuns prin care spun că nu mai au timp să facă anchetele şi să le ducă la capăt.

Iată un extras din răspunsul ANI:



Suntem obişnuiţi cu ascunsul dosarelor, cu intervenţiile gen unchiu, văru, cumătru, dar în cazul ANI, dezamăgirea este şi mai mare, pentru că e vorba despre altceva.

Avem informaţii că s-au depus plângeri penale la instituţii cheie şi cel mai probabil, cei care s-au ocupat de dosarul domnului deputat de Tulcea, Michael Gudu, vor avea de dat nişte explicaţii, de ce s-a tras de timp în mod voit sau nu. Încă nu ştim 100% dacă există acea doamnă Elena, dar…dacă există şi dacă se dovedeşte că ce am scris mai sus e adevărat, ştiu pe cineva care va avea probleme. Mari! Indiferent ce rang are şi cât îi place să ameninţe.


Cum, speranţa moare ultima, sperăm că lucrătorii ANI să-şi ia treaba în serios după scurtele vizite pe care le vor primi, să ia în considerare şi incompatibilitatea domnului în speţa AFDJ şi dacă tot există transparenţă, să o vedem şi noi! Acum, mingea e în terenul procurorilor şi a unor lucrători mai meticuloşi, mai speciali şi… mai dedicaţi! Vom reveni.


Articolul Agenţia Naţională de Integritate trage de timp în „anumite” dosare. Unul este cel al lui Michael Gudu apare prima dată în Tulcea noastra.