Tragedie la Gura Portiţei. Un bărbat şi-a ucis soţia, după care s-a sinucis

Tragedie la Gura Portiţei. Un bărbat şi-a ucis soţia, după care s-a sinucis

Credit Photo: Tulcea Noastra

Tragedie la Gura Portiţei. Un bărbat şi-a ucis soţia, după care s-a sinucis



  • În acest week-end, în zona complexului Gura Portiţei a avut loc o tragedie care a zguduit viaţa liniştită a turiştilor veniţi să se relaxeze, după ce un bărbat şi-a ucis partenera de viaţă apoi s-a sinucis la rândul său.


Cei doi, soţ şi soţie, erau cazaţi într-o locaţie pe care trebuiau să o părăsească duminică la prânz şi să se întoarcă acasă. Cei de la administraţie văzând că nu au ajuns la recepţie ca să elibereze camera, s-au dus să vadă ce se întâmplă, dar în cameră nu era nimeni.

Dimineaţa, pe plajă a fost găsit cadavrul unui bărbat, în slip şi în ciorapi şi în urma cercetărilor s-a dovedit că era unul dintre cei doi cazaţi. Poliţiştii şi salvatorii ISU au început căutările şi la scurt timp, la aproximativ 2 km. de complex a fost găsită şi soţia, decedată, cu plăgi înjunghiate în zona gâtului.


Posibila dinamică a evenimentului


După ce au pus detaliile cap la cap, anchetatorii au presupus că bărbatul plănuise să îşi ucidă soţia. A luat cu el un cuţit şi au plecat la plimbare şi când a considerat că e destul de departe, a încercat să o omoare. A urmat o luptă, dovadă a urmelor descoperite pe corpurile celor doi, dar în cele din urmă, cu câteva lovituri în zona gâtului, femeia a fost omorâtă.

După oribila faptă, bărbatul a revenit în zona complexului şi neştiind să înoate, conştient, a intrat în mare şi nu a supravieţuit.


Cei doi erau căsătoriţi, aveau în jurul vârstei de 45 de ani, aveau trei copii şi conform surselor judiciare, ar fi de loc dintr-o comună din judeţul Iaşi.

Cercetările în această tragedie încă sunt în plină desfăşurare, cuţitul cu care s-a comis crima este căutat în continuare, iar audierile vor mai dura cel puţin câteva zile. Dosarul a ajuns pe masa procurorilor şi cel mai probabil se va confirma ipoteza celor care au efectuat cercetările de la faţa locului. cea de omor urmat de sinucudere.


Articolul Tragedie la Gura Portiţei. Un bărbat şi-a ucis soţia, după care s-a sinucis apare prima dată în Tulcea noastra.