Tulceanul Alexandru Moroşan este campion european universitar cu UV Timişoara

Tulceanul Alexandru Moroşan este campion european universitar cu UV Timişoara

Credit Photo: Tulcea Noastra

Tulceanul Alexandru Moroşan este campion european universitar cu UV Timişoara


Chiar dacă s-a rupt temporar de Tulcea, voleibalistul Alexandru Moroşan îşi continuă cariera şi bifează reuşită după reuşită pe plan sportiv. Ultima ispravă de acest gen o constituie medalia de aur şi locul 1 pe podium La Campionatul European Universitar care s-a desfăşurat până ieri, la Braga, în Portugalia.


Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat titlul european universitar după o finală disputată în fața germanilor de la Universitatea din Rostock cu 3-0, pe seturi 25-22, 25-21, 25-21.

Alexandru Moroşan, unul dintre jucătorii de bază ai echipei, a jucat şi s-a format la CSS Tulcea, alături de fratele său Dragoş, fiind antrenaţi de cuplu Constantin Burungiu – Valentin Nichifor şi ajungând printre cei mai buni sportivi la grupa lor de vârstă. Alex este cu un pas în ultimul an de facultate şi, dacă îşi păstrează ritmul, „riscăm” ca în curând să îl vedem la echipe mult mai puternice şi, de ce nu, pe contracte foarte bine plătite, în ţara sau în Europa.


Până atunci, însă, îi felicităm pe băieții din teren și pe cei de pe margine: Darius Cătălin Câmpean, Sergiu Octavian Rodina , Sergiu Florin Călin, Lucian Pavel Bădiceanu, Ioan Dorin Moraru, Emanuel Cristian Drăgan, Alexandru Moroșan, Sebastian Ovidiu Micu, Leonard Giorgian Gologăneanu, Rareș- Andrei Preda, Marius Iustin Agachi, Robert Claudiu Vârlan. Antrenori: Sorin Schiesz și Ioan-Silviu Borozan.



Articolul Tulceanul Alexandru Moroşan este campion european universitar cu UV Timişoara apare prima dată în Tulcea noastra.