Top perechi de pantofi pentru bărbați care să se potrivească la diferite ocazii

Top perechi de pantofi pentru bărbați care să se potrivească la diferite ocazii

Credit Photo: Tulcea Noastra

Top perechi de pantofi pentru bărbați care să se potrivească la diferite ocazii


Probabil că îți aduci și acum aminte de momentele din copilărie când mama ta îți alegea hainele, iar tu nici nu prea acordai atenție acestui lucru. Doar voiai să te duci la școală, să ieși pe afară și să te joci. Nu erai interesat de haine scumpe sau neapărat frumoase. Și un exemplu în acest sens sunt cămășile în carouri cu bretele sau pantofii cu arici. Doar că, exemplele sunt nenumărate și nici nu ar fi timp să le discutăm. De-a lungul copilăriei sau chiar al vieții ai încercat o groază de alte stiluri. Unele te-au caracterizat, iar cu altele ai dat-o rău de tot în bară. Dar nu-i nimic, important e că ai reușit într-un final să îți găsești un stil al tău. Și nu spune nimeni că trebuie să te oprești aici, piese vestimentare o să tot apară, iar moda se schimbă constant.


Bucură-te că nu mai ești copil și că ai putut să uiți de piesele alea clasice pe care toți copiii le purtau. Acum poți să alegi singur o încălțăminte de bărbați, o cămașă, un tricou, un sacou și cam orice vrei. Deși, atunci când erai puștan te dădeai cu skate-ul și mai mult ca sigur că aveai ținuta specifică – pantaloni largi, tricou larg, șapca întoarsă în cap, că doar erai skater și trebuia să păstrezi aparențele. Și poate că   acum, profesia te obligă să adopți o anumită ținută elegantă.


Așa că, indiferent dacă ai fost sau nu skater și de cum te îmbraci acum, un bărbat ar trebui să aibă cel puțin o pereche de încălțăminte pentru fiecare ocazie. Și tocmai despre asta o să vorbim și noi astăzi, despre mai multe tipuri de încălțăminte pentru bărbați. Așa că, dacă ești în căutare de noi perechi de încălțăminte, îți recomandăm să rămâi și să citești articolul acesta.


O pereche de adidași


Dacă vorbim despre perechi de încălțăminte care sunt un must have pentru bărbați, dar și pentru femei, adidașii sunt în top. De ce? Pentru că o pereche de adidași e acea pereche bună la toate. Poți să îi porți pe la birou, în vacanță, în timp ce conduci sau chiar la sală. Pe scurt, oriunde vrei. Și această categorie minune se împarte în două categorii mari.


Prima categorie sunt adidașii concepuți special pentru alergat. Și aceștia se diferențiază prin materialele ușoare din care sunt confecționați și care îți lasă pielea piciorului să respire. Pe lângă asta, și talpa specială care absorabe mai bine șocurile este un plus la o pereche de adidași de alergat. Așa că, dacă ești pasionat de sport sau de comoditate la cel mai înalt nivel, îți recomandăm o pereche de adidași de alergat.


Pe lângă cei de alergat, mai sunt și cei mai casual, pe care îi porți zi de zi și îi asortezi în ținutele sport. Poate ai de făcut un drum până la magazinul de la colț, de umblat mult prin mall sau făcut un drum lung cu mașina, adidașii casual sunt potriviți. Îi asortezi cu o pereche de pantaloni de trening, un tricou mai larg și gata ținuta.


O pereche de pantofi eleganți


Când vorbești despre încălțămintea de bărbați, asta nu înseamnă doar lejeritate, ci și eleganță. Orice bărbat are nevoie de pantofi eleganți pe care să îi integreze într-o ținută, alături de un sacou sau o cămașă.


Totuși, ai grijă pentru că pantofii eleganți nu se aleg atât de simplu. Înainte de a-i alege, asigură-te că îți vin. Așa că, dacă îi comanzi de pe internet, măsoară-ți piciorul, iar dacă ești în magazin, probează mai multe numere. Ai grijă, s-ar putea ca în cazul pantofilor eleganți, numărul să difere față de cel pe care îl porți în mod obișnuit.


O pereche de pantofi casual


Deși ai putea să îi confunzi cu adidașii, o pereche de pantofi casual de bărbați înseamnă altceva. Ce înseamnă mai exact o pereche de pantofi casual pentru bărbați? Ei bine, o pereche de pantofi casual de bărbați înseamnă ținute relaxante, dar cu un iz de eleganță. Poți să îți pui în picioare o pereche de pantofi casual de bărbați, o pereche de pantaloni din material foarte ușor, o cămașă fără guler și o pălărie de paie. Așa ai obținut o ținută casual și puțin elegantă, numai bună de purtat pe căldura asta.


O pereche de sandale


Fie că ești femeie sau bărbat, sandalele sunt mereu o alegere potrivită, mai ales că valul de căldură încă nu ne-a părăsit. Sandalele sunt printre cele mai vechi tipuri de încălțări și au fost popularizate inclusiv de către romani.


Asigură-te că atunci când alegi viitoarele sandale, te gândești la scopul pentru care le iei. Dacă le iei pentru oraș, plajă sau chiar urcat pe munte. E foarte important pentru siguranța piciorului tău, deoarece, dacă îi iei pentru drumeții, ar trebui să aibă un sistem de prindere mai zdravăn.


 


 


Articolul Top perechi de pantofi pentru bărbați care să se potrivească la diferite ocazii apare prima dată în Tulcea noastra.