Fostul PDL-ist Ionel Stan e de azi comisarului şef al Gărzii de Mediu Tulcea, după reţinerea lui Meran

Fostul PDL-ist Ionel Stan e de azi comisarului şef al Gărzii de Mediu Tulcea, după reţinerea lui Meran

Credit Photo: Tulcea Noastra

Fostul PDL-ist Ionel Stan e de azi comisarului şef al Gărzii de Mediu Tulcea, după reţinerea lui Meran


Azi la ora prânzului, comisarul general al Gărzii naţionale de Mediu a emis ordinul prin care în numea pe Ionel Stan, cu titlu de interimat, comisar şef al Comisariatului GNM Tulcea, după ce fostul şef a fost reţinut în urma flagrantului procurorilor DNA, în cursul zilei de ieri.


Ionel Stan a activat mulţi ani în PDL, acolo unde i-a cunoscut pe Ilie şi Bibu, cuplul care se află în prezent la cârma oraşului „cel frumos”.

După o perioadă în care a activat în Partidul Ecologist alături de vicele Dragoş Simion, Stan a trădat cauza în care credea şi căreia îi promitea să îi fie fidel… şi a trecut cu arme şi bagaje în PNL-ul lui Ilie, ajungând brusc în funcţia de consilier personal al primarului şi apoi, la fel de repede, în fotoliul de director al SC Servicii Publice. Din nefericire pentru el, oamenii din subordine au început să comenteze pe la colţuri şi la un moment dat s-au revoltat şi i-au cerut demisia lui Stan. Trist… A trebuit să plece!


Primarul l-a retras din funcţia de director, înapoi pe cea de consilier personal şi a aşteptat momentul. Acum câteva luni, a apărut un loc cald la Direcţia Sport – Cultură din cadrul primăriei, iar Stan a fost orientat către acolo. Fiind o capacitate, chiar o somitate, a luat concursul cu o notă „care trebuia” şi… iată-l ajuns funcţionar public!

Imediat, în 2-3 zile, s-a făcut transferul la comisariatul judeţean al Gărzii de Mediu Tulcea şi… iată-l pe Stan comisar GNM. Mare norocos…


Acum, după ce Meran cel şpăgar a fost luat pe sus de procurorii DNA, cine urma, logic, la comandă? V-aţi prins, protejatul lui Ilie de la PDL şi apoi de la PNL, fix Ionel Stan!

Ne bucurăm de capacitatea de evoluţie a veşnicului coleg de partid al cuplului Ilie-Bibu, ne bucurăm când vedem că astfel de oameni sunt mai mult decât capabili şi transparenţi, tobă de carte…ne mândrim cu corectitudinea concursurilor organizate în Primăria Tulcea şi cu deschiderea cu care instituţiile statului răspund atunci când un om simplu, aşa cum este domnul Stan, vrea să se pună, pe el şi pe priceperea lui, în slujba românilor de rând! Bravo domnu’ Stan, bravo domnii de la partid! La mai mare! La mai mult!


Articolul Fostul PDL-ist Ionel Stan e de azi comisarului şef al Gărzii de Mediu Tulcea, după reţinerea lui Meran apare prima dată în Tulcea noastra.