Scrisoare deschisă! Nereguli grave semnalate la Aquaserv Tulcea!

Scrisoare deschisă! Nereguli grave semnalate la Aquaserv Tulcea!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Scrisoare deschisă! Nereguli grave semnalate la Aquaserv Tulcea!


Subsemnata Carp Camelia, salariat în cadrul AQUASERV S.A. Tulcea, Operator Regional de servicii de apă potabilă şi canalizare, informez prin această Scrisoare Deschisă, atât pe CLIENŢII consumatori ai serviciilor de apă potabilă şi canalizare, cât şi instituţiile ce pot intervenii în stoparea slabei, defectuasei şi ineficientei atitudini pe care o arată  în privinţa felului în care conduce societatea domnul  Director General al AQUASERV S.A. Tulcea, ing. Ifrim Catrinescu Valentin(numit pe criterii politice, în funcţia ce o deţine, dar nu pot demonstra acest „urât” aspect).


Începând cu 01.08.2022, a fost necesară majorarea (mărirea) tarifului apei potabile şi al canalizării, NU  DOAR PENTRU costuri reale,  justificate transparent, corect, şi legal, tariful a fost majorat (mărit) NEJUSTIFICAT, NETRANSPARENT şi datorită prejudiciului (FURTULUI)  în valoare de 15.600 lei (o sută cinzeci şi sease de mii lei vechi), valoare a prejudiciului(FURTULUI) de 15.600 lei, de care domnul  Director General al AQUASERV S.A. Tulcea, ing. Ifrim Catrinescu Valentin, are, a avut şi va avea cunoştinţă în continuare şi pentru care nu face  nimic în a RECUPERA acest prejudiciu (FURT) cu toate că au trecut 110 zile, de când trebuiau luate măsuri URGENTE de recuperare a acestui URIAŞI PREJUDICIU în suma de 15.600 lei.


Prejudiciului (FURTULUI) în valoare de 15.600 lei, a fost săvârşit cu acordul şi aprobarea, atât a Director General al AQUASAERV S.A.Tulcea, în persoana domnului ing.Ifrim Catrinescu Valentin, cât şi cu acordul, aprobarea doamnei ec. Matei Selda Georgiana, Directorul Economic al societăţii (acestea semnând pontajele şi statele de plată pe perioada cât a fost săvârşit prejudiciul ”FURTUL”, respectiv 15.09.2021-15.01.2022).


Acest uriaş  prejudiciu în valoare de 15.600 lei, aprobat şi susţinut de către directorii societăţii,  a fost săvârşit de colegul ing. Drăniceanu Daniel, ce era în  momentul săvârşirii cu intenţie şi premeditat  a prejudiciului în suma de 15,600 lei, precum este şi în prezent, CONSILIER LOCAL al Consiliului Local Tulcea, al cărei ACŢIONAR MAJORITAR al AQUASERV S.A.Tulcea este (73% din actiunile Aquaserv S.A.Tulcea, sunt deţinute de Consiliul Local al municipiului Tulcea),  cu toate că această funcţie de  CONSILIER LOCAL al Consiliului Local al Primăriei  Tulcea,  este incompatibilă cu funtiile pe care le ocupă în cadrul societăţii, colegul Drăniceanu Daniel, ce cu intenţii negative şi premeditat a săvârşit acest URIAŞ prejudiciu în valoare de 15.600 lei, ce s-a „răsfrânt, revărsat”, reflectat, asupra preţului apei potabile, PREŢ, ce este plătit în acest moment de TOŢI CLIENŢII AQUASERV S.A.TULCEA, Operator Regional de servicii de apă potabilă şi canalizare.


Acest URÂT aspect şi defavorabil unităţii unde îmi desfăşor activitatea,  este singurul pe care l-am  „DEMASCAT” şi dovedit până în acest moment şi este susţinut de  Decizia Civilă  DEFINITIVĂ, pronunţată de Curtea de Apel Constantă nr. 159CM din data de 10.05.2023.


Alte aspecte de acelaşi gen, NEGATIVE şi care nu aduc nici un beneficiu societăţii, dimpotrivă, o defavorizează, vi le voi prezenta în momentul când voi putea dovedi cu documente, aceste aspecte NEGATIVE ce nu au voie să există într-o societate care se susţine financiar în totalitate(autofinantate), DIN ÎNCASĂRILE SERVIICIILOR PRESTATE CĂTRE CLIENŢII CONSUMATORI DE APĂ POTABILĂ ŞI CANALIZARE AI ORAŞULUI ŞI JUDEŢULUI TULCEA.


31.08.2023


Ec.Camelia Carp


 


Articolul Scrisoare deschisă! Nereguli grave semnalate la Aquaserv Tulcea! apare prima dată în Tulcea noastra.