Atenţie la cum vă „atacaţi” şefii pe reţelele sociale! Pe o angajată a Bibliotecii Judeţene, „atacul” a costat-o scump

Atenţie la cum vă „atacaţi” şefii pe reţelele sociale! Pe o angajată a Bibliotecii Judeţene, „atacul” a costat-o scump

Credit Photo: Tulcea Noastra

Atenţie la cum vă „atacaţi” şefii pe reţelele sociale! Pe o angajată a Bibliotecii Judeţene, „atacul” a costat-o scump


De ani de zile, la Biblioteca Judeţeană „Panait Cerna” există o doamnă, angajată, care are mereu ceva de zis, reclamă pe toată lumea şi terorizează conducerea instituţiei cu referate despre oricine, doamna Ioana Frunte Lată.

Această doamnă nu a scăpat-o din tirul nimicitor nici pe doamna manager Ligia Dima, pe care, după ce a stresat-o ani la rând cu reclamaţii care mai de care mai ciudate, a atacat-o pe „feisbuk” acuzând-o de furt.

Doamna manager a luat act de cele scrise şi a dat-o pe respectiva doamna în judecată, în primul rând pentru a arăta tuturor că nu a furat nimic, dar şi pentru a-i arăta distinsei „reclamagioaice” de profesie ca moneda are două feţe.


Ieri, instanţă a decis: ” Constată săvârşirea de către pârâta Frunte – Lată Ioana a unor fapte ilicite constând în postarea pe pagina personală de Facebook a unor afirmaţii denigratoare la adresa reclamantei. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 7.000 lei reprezentând daune morale. Obligă pârâta la publicarea pe pagina sa de Facebook şi pe site-ul Bibliotecii Judeţene Panait Cerna a unui comunicat prin care îşi cere scuze pentru denigrarea reclamantei, dar şi într-un ziar de circulaţie locală, pe cheltuiala să. Respinge, ca lipsit de interes, capătul de cerere privind obligarea pârâtei la încetarea afirmaţiilor calomnioase, denigratoare şi interzicerea postării, pentru viitor, a unor astfel de afirmaţii cu privire la persoana reclamantei.”


Deja există și o altă hotărâre definitivă prin care distinsa Frunte Lată a pierdut un proces similar cu o altă colegă din instituție, dar… se pare că nu a învăţat nimic din asta.


Sper ca această hotărâre a instanţei să-i mai potolească elanul distinsei doamne care confundă biblioteca cu grădina din spatele casei.  O sfătuim să-şi ia un concediu, să se liniştească şi când revine în colectiv, să arate că s-a schimbat cu adevărat. Sau, ştiind (din auzite) că este prietenă cu o doamnă consilier de la USR şi îşi doreşte să ajungă să lucreze la Primăria Tulcea, să poată performa cu adevărat, poate doamna îşi va schimba locul de muncă. Doamne, ajută… Îi urăm multă linişte!



Articolul Atenţie la cum vă „atacaţi” şefii pe reţelele sociale! Pe o angajată a Bibliotecii Judeţene, „atacul” a costat-o scump apare prima dată în Tulcea noastra.