Video – Abuzuri grave la Tulcea! Comisarul şef al Gărzii de Mediu, pus politic, se crede zeu peste muritorii de rând

Video – Abuzuri grave la Tulcea! Comisarul şef al Gărzii de Mediu, pus politic, se crede zeu peste muritorii de rând

Credit Photo: Tulcea Noastra

Video – Abuzuri grave la Tulcea! Comisarul şef al Gărzii de Mediu, pus politic, se crede zeu peste muritorii de rând



  • Imaginile horror sunt reale şi au fost făcute chiar în Somova, azi în jurul orei 11.30, pe strada Eternităţii, aproape de lac. Cel care ni le-a trimis ne-a contactat pentru că NIMENI nu a vrut să-l asculte. 


Povestea începe când omul intrigat de mizerie, mirosuri şi bătaia de joc împotriva naturii, a apelat la comisarii Gărzii de Mediu Tulcea. A ajuns la şeful comisariatului, Dorin Meran, căruia i-a expus situaţia. „Şi ce vrei să-ţi fac eu? Adu-mi filmări cu cine aruncă gunoaie, sau dă-mi hârtii cu cine e proprietarul, că noi nu avem timp de toate astea” , ar fi fost răspunsul celui abilitat să ia primele măsuri, cu celeritate maximă. Adică…FLIT!

Omul a plecat dezamăgit şi iritat de comportamentul şefului Gărzii, s-a adresat şi primarului Gheorghe Năstase, care l-a trimis la fel de elegant la plimbare cu concluzia „adu-mi foto-video cu ăia care aruncă, că altfel n-am ce să le fac”. Supărat pe dezastrul din zonă, omul ne-a contactat şi ne-a rugat să tragem un semnal de alarmă către Primăria Somova, Garda de Mediu, DSP, Prefectura şi toate ONG-urile de mediu. Aşa vom face!


Să revenim la cine este comisarul şef al Gărzii de mediu Tulcea…


Dorin Meran a ajuns să fie numit comisar şef la Comisariatul din Tulcea pe linie politică galben-portocalie! Acesta era jurist la primaria unei comune din judeţul Galaţi şi s-a trezit peste noapte comisar, apoi şef al Gărzii de Mediu, pentru că preşedintele PNL Tulcea, Ştefan Ilie, a tropăit la Bucureşti şi şi-a adus om de casă, deoarece fostul comisar şef nu îi era în graţii şi nu s-a sfiit să sancţioneze cu amenzi uriaşe derapajele Primăriei Tulcea şi ale colaboratorilor arpopiati politic sau pe interese. Astea au durut, orgoliile au crescut şi mizeria politică şi-a mai spus o dată cuvântul. Că aşa e în România! Acum, Ilie are „lucru’ lui”…


Deci, să fi luat dintr-o primărie, unde ocupai o funcţie banală de jurist oarecare şi să fi pus pe o funcţie publică, să ajungi VIP după presiuni politice şi orgolii pasionale, se dovedeşte a nu fi cea mai bună alegere, de cele mai multe ori, caz dovedit şi de onorabilul domn Meran în cazul prezentat mai sus.

Se spune că domnia sa are deja şi alte cuie bătute în talpă, care s-au transformat în niscaiva dosare penale, despre care vom vorbi la momentul potrivit.

Mai ştim că mâine, acesta va fi chemat la superiorii de la Bucureşti să dea explicaţii în legătură cu nişte bube mai vechi, dar şi cu ce v-am prezentat mai sus, pentru că, vorba unei reclame vechi… veştile bune circulă repede!


Suntem curioşi dacă noul ministru al mediului agreează astfel de comportamente nesimţite şi total neprofesionale în aria pastorită de domnia sa. Vom vedea după ziua de mâine!

Vom reveni!



Articolul Video – Abuzuri grave la Tulcea! Comisarul şef al Gărzii de Mediu, pus politic, se crede zeu peste muritorii de rând apare prima dată în Tulcea noastra.