Sondajul nostru a reuşit! Consilierii locali promit că tariful pentru parcările publice va fi modificat la 500 lei/an.Trebuie oprit furtul din buzunarele tulcenilor!

Sondajul nostru a reuşit! Consilierii locali promit că tariful pentru parcările publice va fi modificat la 500 lei/an.Trebuie oprit furtul din buzunarele tulcenilor!

Credit Photo: Tulcea Noastra

Sondajul nostru a reuşit! Consilierii locali promit că tariful pentru parcările publice va fi modificat la 500 lei/an.Trebuie oprit furtul din buzunarele tulcenilor!



  • Regulamentul de parcare, aberant, ILEGAL şi prost făcut pe genunchi trebuie modificat!

  • Acum vom vedea cu adevărat ce consilieri locali votează pentru tulceni…, sau pentru interesele partidului!

  • Dacă primarului „chiar îi pasă”, nu va împiedica demersul consilierilor locali


Aşa cum am promis, revenim cu rezultatele sondajului de opinie organizat de ziarul nostru în ceea ce priveşte preţul aberant al unui abonament de parcare publică, care, din cauza vremelnicilor care conduc Primăria Tulcea şi a trădătorilor din Consiliul Local, este acum de 1500 de lei pe an.

Sondajul a întrunit 1.393 de voturi, cu un impact de 15.000 de accesări. Din totalul de voturi obţinut, 94% – adică 1326, au fost de acord cu reducerea tarifului de la 1.500 la 500, în timp ce 6%, adică 70 de persoane, au considerat ca preţul de 1.500 de lei este ok.


Ce spun liderii


Primul consilier local care a achesat la demersul nostru a fost doamna Andaluzia Luca. Iată ce a scris acesta pe pagina sa de facebook: „Unde au dispărut autoturismele din parcările publice?

Constat cu îngrijorare că Regulamentul de organizare și funcționare a sistemului de parcări publice din municipiul Tulcea nu satisface mai deloc cerințelor şi nevoile cetățenilor din orașul nostru.


Un abonament anual a ajuns aproape de nivelul unui salariu minim net pe lună, lucuru ce îi determină pe cei care nu își permit un astfel de efort financiar să facă o adevărată aventură pentru a-şi găsi un loc de parcare încă fără plată. Alături de consilierii locali PSD vom iniția un proiect de hotărâre pentru modificare şi completarea actualului regulament, la care invitam să participe și ceilalți colegi din consiliul local. Ne dorim un regulament care să reflecte nevoile cetățenilor cu tarife echilibrate și accesibile în concordanță cu veniturile tulcenilor, lucru solicitat și prin intermediul sondajelor online făcute în ultimul timp și unde procentul celor care își doresc acest lucru este aproape de maxim” scrie consilierul local Andaluzia Luca


Dragoş Simion, viceprimarul municipiului lăsat fără atribuţii de către primar pentru că „se promova” şi devenea un pericol pentru Ilie, a scris la rândul său : „Practic, sondajul făcut arată clar dorinţa majorităţii şi trebuie transpus în practică printr-o Hotărâre de Consiliu Local. Încă de acum câteva luni am adus la cunoştinţă municipalităţii, printr-un document depus la DAPL, că preţul de 500 de lei este unul relativ decent, dar mult mai permisiv decât cel actual. Din păcate, demersul meu nu a fost luat în considerare de către cei care conduc municipiul şi nu vreau să mai comentez de ce.


Practic, tulcenii sunt nevoiţi la ora actual să îşi dea o parte importantă sau chiar tot salariul ca să îşi poată achiziţiona un abonament anual pentru parcarea publică, ceea ce mi se pare strigător la cer, când ştiu că 70-80% dintre ei muncesc pe salariul minim. Susţin acest demers şi promit tulcenilor ca împreună cu consilierii locali cărora le pasă de oameni voi face tot ce îmi stă în puteri să îndrept această nedreptate care s-a comis împotriva lor şi să reuşim ca preţul unui abonament anual să fie de 500 de lei sau, de ce nu, chiar mai puţin” – a conchis viceprimarul Dragoş Simion.


Aşteptam proiectul de hotărâre promis de Andaluzia Luca şi, desigur, reacţia primarului Ştefan Ilie, care, prin funcţia să poate pune beţe în roate şi îl poate întârzia. Să sperăm că nu va fi atât de…

Indiferent de termen, promitem că vom fi în sala în momentul în care acesta va fi dezbătut în plen şi vom face public atât votul PRO, cât şi votul ÎMPOTRIVĂ, să îi cunoască tulcenii pe toţi cei care le vor, sau nu, BINELE.



 


Articolul Sondajul nostru a reuşit! Consilierii locali promit că tariful pentru parcările publice va fi modificat la 500 lei/an.Trebuie oprit furtul din buzunarele tulcenilor! apare prima dată în Tulcea noastra.