Caravana de Sănătate este la Pardina

Caravana de Sănătate este la Pardina

Credit Photo: Radio Delta

 


În data de 1 iulie 2023, Caravana de Sănătate a ajuns la Pardina și până la jumătatea acestei luni, o echipă multidisciplinară formată din medici specialiști, asistenți medicali și voluntari ai Crucii Roșii vor evalua starea de sănătate a cetățenilor, prin analize medicale de bază și vor oferi consultații de medicină generală, pediatrie, ginecologie, optică medicală, stomatologie, precum și alte specializări, potrivit celor publicate de Crucea Roșie Română – Filiala Tulcea.


Prin urmare, toți locuitorii din Pardina, dar și din localitățile limitrofe, sunt invitați „să lase treburile deoparte și să-și acorde timp și pentru sănătatea lor” !


Consultațiile medicale gratuite vor avea loc de luni până vineri, între orele 9.00 -17.00


Crucea Rosie Tl Caravana Sanatate la Pardina iul 23


Crucea Roșie Română oferă, astfel, șansa de a depista la timp afecțiuni care pun viața în pericol, prin asigurarea de consultații medicale direct în comunitate, în condițiile în care accesul la serviciile medicale este limitat din cauza lipsei unui medic de familie.


Prin proiectul Caravana de Sănătate se dorește asigurarea accesului la servicii medicale gratuite pentru cetățenii români din zone izolate dar și pentru cetățeni ucraineni stabiliți în țara noastră.


(surse info, foto : fb Crucea-Roșie-Română-Filiala-Tulcea, fb crucearosieromana)