,,Aegyssus Sport Fest” printre evenimentele „vegheate” de jandarmii tulceni

,,Aegyssus Sport Fest” printre evenimentele „vegheate” de jandarmii tulceni

Credit Photo: Radio Delta

În perioada 30 iunie – 09 iulie 2023, jandarmii tulceni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele ce se vor desfășura în spațiul public pe raza județului nostru, ,,Aegyssus Sport Fest” fiind cea mai amplă manifestare ce se derulează pe parcursul acestei perioade.


Prin urmare, până duminică, 09 iulie 2023, jandarmii vor fi prezenți în municipiul Tulcea pentru a se asigura că toate competițiile sportive organizate pentru a marca Săptămâna Sportului la Tulcea ( mountain bike, kempo, fotbal, șah, box, street ball, caiac canoe, lupte pe nisip, tenis de câmp, de masă, karate kyokushin) se vor desfășura în condiții de siguranță, potrivit informaţiiilor transmise de IJJ Tulcea.


Duminică, 2 iulie 2023, de la ora 13.00, în localitatea Luncavița, în incinta bazei sportive ,,Gheorghe Popescu”, se va organiza manifestarea cultural-artistică ,,Sărbătoarea Teilor” – ediția a XXI-a.

Vor avea loc activități de alimentație publică, spectacole susținute de ansambluri locale și diferiți artiști, iar la final manifestarea se va încheia cu un foc de artificii.

Întrucât se estimează prezența unui public numeros, Jandarmeria Tulcea recomandă tuturor participanților la aceste evenimente, să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor, să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, să acorde o atenție deosebită copiilor și să solicite sprijinul jandarmilor, fie direct, fie prin apelarea numărului unic pentru apeluri de urgență 112.


De asemenea, începând cu ora 17.00, pe stadionul Delta din municipiul Tulcea, se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele A.C.S. Hamangia Baia și A.S. Pescărușul 1969 Sarichioi.


Potrivit sursei, este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care :



  • se află sub influența băuturilor alcoolice

  • sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.


(sursă info și foto : buletin informativ IJJ Tulcea)