11 deținuți din Penitenciarul Tulcea pregătiți pentru reintegrarea în societate

11 deținuți din Penitenciarul Tulcea pregătiți pentru reintegrarea în societate

Credit Photo: Radio Delta

 


Prin proiectul ,,Familia – creatori de educaţie” Penitenciarul Tulcea pregăteşte persoanele private de libertate pentru reintegrarea în societate și în acest sens, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană ,,Panait Cerna” din municipiul Tulcea, a desfăşurat ieri , 21 iunie, o activitate ,,Familia – creatori de educaţie”, la care au participat un număr de 11 persoane private de libertate, conform unui comunicat de presă Penitenciarul Tulcea, primit la redacție.


Scopul proiectului este conştientizarea rolului de părinte în ceea ce privește educarea și formarea copilului din perspectiva psihologică şi moral religioasă.


Potrivit sursei, la activitate au participat, în calitate de lectori, psihoterapeutul Adina Dăineanu şi preotul Adrian Claudiu Eftimie.


ANPenicendiare sigla

Acest gen de activități sunt parte din Strategia Națională de reintegrare socială a persoanelor private de libertate prin implicarea acestora în acțiuni ce dezvoltă menţinerea şi restabilirea relaţiilor cu mediul de suport, potrivit calendarului de activități planificate a fi desfășurate cu membrii ai comunităţii.


(sursă info, foto : comunicat de presă Penitenciarul Tulcea, anp.gov.ro)