Primăria din Valea Teilor e condusă ca un SRL! Nimeni nu vrea să vadă abuzurile primăriţei PNL

Credit Photo: Tulcea Noastra

Primăria din Valea Teilor e condusă ca un SRL! Nimeni nu vrea să vadă abuzurile primăriţei PNL


În ultima perioadă mai mulţi locuitori ai comunei Valea Teilor ne-au scris despre comportamentul abuziv al doamnei primar, despre matrapazlâcurile care se întâmplă în primărie şi despre autorităţile locale şi judeţene care întorc capul în altă parte decât să ia atitudine şi să spargă buboiul care creşte de aproape trei ani.


Încă din campania electorală am scris şi am etalat chestiuni penale care se întâmplau în comună, dar nimeni nu a vrut să ia măsuri. Era vorba atunci despre zeci de persoane dubioase care şi-au făcut viză de reşedinţă în pragul alegerilor, la adrese la care era teren viran sau case părăsite, dar oamenii legii nu s-au înghesuit să facă dreptate, pentru că nu au avut chef. Erau probabil prea ocupaţi cu doamnele în etate care fac trafic de pătrunjel…


Oamenii din Valea Teilor s-au cam săturat să fie călcaţi în picioare şi să privească nepăsători la abuzurile doamnei primar Violeta Andrei şi ne-au semnalat o serie lungă de posibile infracţiuni comise de aceasta şi de rudele apropiate, cu care doamna conduce primăria ca pe propriul SRL.


Iată ce reclamă oamenii din sat despre primăriţă :


– eliberează adeverinţe false


– se foloseşte de semnături false


– face contracte de arendă false


– organizează licitaţii ilegale


– foloseşte în scop personal bunurile primăriei


– foloseşte păşunea comunală în scop personal


– se foloseşte de angajaţii primăriei în scopuri personale


– primeşte în primărie doar pe cine vrea ea


– îşi favorizează rudele în anumite contracte şi acestea conduc primăria împreună cu ea


Aceste practici sunt doar câteva dintre relele reclamate de către localnicii din Valea Teilor, chestiuni punctuale pe care le vom lua pe rând şi vom vedea dacă dreptatea este de partea oamenilor sau a doameni primar. Totodată vom trimite documente de la oamenii din sat către autorităţile statului cu abilităţi în cauzele reclamate, pentru a se face lumină în această comună care se pare că a ajuns la cheremul unei familii şi a apropiaţiilor ei.


Chiar dacă oamenii sunt total dezamăgiţi şi nu mai au încredere că se poate rezolva ceva, pentru că doamna primar se lauda cu prietenia preşedintelui PNL Tulcea şi transmite oricui că are intrare „oricând” la Prefectură, vom încerca să îi arătăm că lucrurile nu stau chiar aşa şi că legea este mai presus decât interesele politice şi prieteniile cu indivizi din politică sau administraţie care se dezonorează girând personaje de joasă speţă, pentru o bucată de brânză, sau alte favoruri.


Articolul Primăria din Valea Teilor e condusă ca un SRL! Nimeni nu vrea să vadă abuzurile primăriţei PNL apare prima dată în Tulcea noastra.