Deputatul Eugen Terente, USR Tulcea: „Ciolacu, lasă combinațiile penale și taie pensiile speciale!”

Credit Photo: Tulcea Noastra

Deputatul Eugen Terente, USR Tulcea: „Ciolacu, lasă combinațiile penale și taie pensiile speciale!”


Este mesajul transmis de USR Tulcea prin deputatul Eugen Terente către Ciolacu și coaliția de guvernare PSD PNL UDMR.

Deputatul tulcean este militantul mai multor idei care aparţin USR, printre care amintim „alegeri în două tururi” şi „fără taxe pe salariul minim”, după ce a bifat o reuşită prin adunarea mai multor mii de semnături în campania „fără penali în funcţii publice”.


Din păcate, Eugen Terente este singurul parlamentar tulcean care a abordat serios şi asumat subiecul pensiilor speciale şi a ie;it în stradă pentru a marca acest moment, amintindu-le tulcenilor de binecunoscuta minciuna asumată de politicianul liberal Rareş Bogdan: „obligatoriu pentru PNL ca în primele 30 de zile de când am ajuns la putere să eliminăm pensiile speciale. Nu poţi să ai pensie fără să ai contributivitate. 1,7 miliarde de euro ne costă pensiile speciale în fiecare an. Când are unul pensie de 300, 450 de milioane şi este angajat şi la stat, ăştia 80% se angajează în ministere, companii naţionale şi au ieşit la pensie la 45, 46 de ani şi au şi salariu din bugetul public. Asta e una din marile mize care trebuie rezolvate” spunea Rareş Bogdan, în cadrul unei conferinţe de presă, acum patru ani! (14 aprilie 2019)


Deputatul Terente a dorit să afişeze acest banner pe stadionul Delta, la aniversarea cu numărul 50 a clubului tulcean, dar a fost împiedicat să-şi ducă gestul paşnic până la final, de către organizatori şi forţele de ordine.


Articolul Deputatul Eugen Terente, USR Tulcea: „Ciolacu, lasă combinațiile penale și taie pensiile speciale!” apare prima dată în Tulcea noastra.