Eugen Terente – Un deputat căruia chiar îi pasă!

Credit Photo: Tulcea Noastra





Eugen Terente – Un deputat căruia chiar îi pasă!



„Închiderea Alum Tulcea, lipsa unor angajatori care oferă salarii atractive si interesul scăzut al investitorilor pentru județul nostru, generează o criză acută a pieții forței de muncă. Lipsa de interes a statului in luarea unor măsuri concrete precum inițiativa USR – Zero Taxe pe salariul minim nu face decât să adâncească această prăpastie dintre bugetarii de lux și angajații din mediul privat! Aceeași angajatori care oferă salariul minim pe economie din care statul oprește aproape jumătate și dezinteresul șomerilor oferă imaginea zilei la Bursa Locurilor de Muncă, de azi, de la Tulcea.” – a declarat deputatul Tulcean.


Din nefericire, viitorul nu arată deloc bine pentru tulceni, cu o industrie aproape pusă la pământ, cu o plecare masivă către marile oraşe sau către alte ţări, tulcenii au devenit total dezinteresaţi de cine şi cum conduce oraşul, de primarii care se perindă minţind frumos în campanie, de un Consiliu Local veşnic vândut propriilor interese, din care cele 2-3 voci care se ridică, sunt anihilate rapid de majoritatea ipocrită… iar exemplele ar putea continua la nesfârşit.


Din păcate asistăm la un oraş care piere încet-încet, în primul rând din cauza guvernanţilor hoţi, corupţi, nepăsători şi lacomi, iar în al doilea rând din cauza propriilor locuitori resemnaţi şi din ce în ce mai trişti!



















Articolul Eugen Terente – Un deputat căruia chiar îi pasă! apare prima dată în Tulcea noastra.