A plecat către stele antrenoarea emerită de kaiac-canoe, Eugenia Neagu

Credit Photo: Tulcea Noastra

A plecat către stele antrenoarea emerită de kaiac-canoe, Eugenia Neagu


Cu tristeţe am aflat în această dimineaţă vestea dispariţiei dintre noi a Eugeniei Neagu, antrenor emerit şi maestru al sportului în disciplina kaiac-canoe.

Una dintre cele mai mari creatoare de talente, Eugenia Neagu a reuşit să aducă pe podiumurile europene şi mondiale foarte mulţi campioni, ceea ce o face una dintre cele mai titrate antrenoare din ţară şi cea mai mare antrenoare din Tulcea, prietenă și apropiată de legendele Patzaichin și Lipalit.


Din păcate, problemele medicale au copleşit-o şi în această dimineață, cu regret și durere în suflet anunţăm retragerea ei definitivă, către eternitate.

Colegii de la CSM Danubiu şi prietenii din lumea sportului îi vor aduce un ultim omagiu miercuri, 7 iunie, la cimitirul din satul Câineni Băi din judeţul Brăila, localitatea natală a maestrei.

Odihna veşnică şi drum în lumină!


UPDATE


Familia anunță că a pus la dispoziție un autocar pentru cei care vor să participe la slujba de înmormântare din satul natal. Mașina va pleca spre Brăila miercuri dimineață la ora 7.00 din parcarea liceului „Metalurgic”


Articolul A plecat către stele antrenoarea emerită de kaiac-canoe, Eugenia Neagu apare prima dată în Tulcea noastra.