Eşti elev? Dă-ţi cu părerea! Completează formularul!

Eşti elev? Dă-ţi cu părerea! Completează formularul!

Credit Photo: Tulcea Noastra

De-a lungul timpului, am remarcat cum elevii și-au exprimat opinii, însă acestea nu au fost luate în considerare în mod corespunzător. Recent, un nou proiect de lege a fost adoptat de Camera Deputaților, valorile precum echitatea, diversitatea și incluziunea au fost excluse de pe lista principiilor pe care ar trebui să le promoveze învățământul preuniversitar. În cursul săptămânii trecute a fost lansată pe surse, în spațiul public, o serie de propuneri pentru modificarea planurilor-cadru pentru liceu.


Având în vedere noul proiect de lege, Consiliul Național al Elevilor inițiază o consultare cu scopul de a obține perspectiva elevilor din întreaga Românie cu privire la modificările introduse de Camera Deputaților și pentru a identifica nevoile acestora în ceea ce privește noile planuri-cadru.


Noi, Consiliul Județean al Elevilor Tulcea suntem de părere că acest formular este important pentru toți elevii si trebuie completat de câti mai mulți. Fără ajutorul a cât mai multor elevi nu putem obține o perspectivă corectă cu privire la părerea elevilor în raport cu noul proiect de lege.


Dacă ești elev, te rugăm să completezi și tu formularul de consultare creat de către Consiliul Național al Elevilor accesând linkul „bit.ly/3Bl485X” și spune-ne cum ți-ai dori să arate sistemul educațional românesc.


Cristian Căluțu-Dănilă


(elev reprezentant în cadrul Consiliului Județean al Elevilor Tulcea)


Articolul Eşti elev? Dă-ţi cu părerea! Completează formularul! apare prima dată în Tulcea noastra.