Cele mai frecvente erori de modă ale bărbaților

Cele mai frecvente erori de modă ale bărbaților

Credit Photo: Tulcea Noastra

Stilul, un simț al modei și dorința de a se îmbrăca bine, sunt lucruri care nu țin doar de femei. Sunt lucruri ce fac parte și din viața de zi cu zi a bărbaților moderni. Bărbații sunt din ce în ce mai interesați și ei de stilul lor. Dar, unii dintre ei comit unele greșeli care ar putea să treacă neobservate sau care, din contră ar putea să le ruineze toate eforturile. Pentru că este important să lași mereu cea mai bună impresie, iată care sunt cele mai frecvente erori de modă ale bărbaților și cum ar trebui să fie evitate acestea.


O greșeală frecventă pe care o fac bărbații- nu aleg mărimea corectă la haine


Una din cele mai frecvente greșeli pe care o fac bărbații – nu aleg mărimea potrivită la haine. Fie că vorbim despre haine cu o mărime mai mare, fie că vorbim despre haine cu o mărime mai mică, hainele care nu sunt potrivite mărimii, pot afecta imaginea unui bărbat. O haină prea strâmtă va conferi un aer inconfortabil, în timp ce o haină prea largă este cea care va conferi impresia că nu ești îmbrăcat așa cum trebuie. Este deci foarte important să alegi așa cum trebue hainele Karl Lagerfeld pe answear.ro.


O altă greșeală foarte des întâlnită- poartă șosete albe


Șosetele albe nu trebuie purtate cu alte piese vestimentare în afară de cele sport. Cel mai bine ar fi să se privilegieze șosetele de oraș, adptate ținutelor de zi cu zi. În plus, există în zilele noastre pe piață sau în magazinele online în special, o multitudine de modele de șosete cu o mulțime de motive diferite. Se pot asorta deci șosetele la pantaloni și nu la pantofi, pentru a obține cel mai elegant și mai stilat look.


Cureaua și pantofii nu sunt asortați – o altă greșeală frecventă


Curelele și pantofii sunt accesoriile de bază ale garderobei oricărui bărbat. De aceea, este important să știi cum să le asortezi, pentru a nu arăta ca cineva care nu știe să se îmbrace. Practic, culoarea curelei și a pantofilor trebuie să fie aceeași, mai ales dacă porți un costum. Dar dacă vrei să mergi mai departe, nu doar culorile sunt importante, ci și tipul de pantof și materialul curelei, pentru ca totul să fie bine coordonat. Alege produse din colecțiile  Tommy Hilfiger Romania la modă, acestea se disting prin caracter atemporal, deci vor fii mereu în tendințe. Alegând curele, genți sau alte accesorii Tommy Hilfiger vei investi inteligent, pentru că cu ajutorul acestora vei crea stilizări mereu excepționale.



Poartă haine de modă veche


Tendințele se schimbă în mod constant, așa că este important să ții pasul cu cele mai recente tendințe pentru a evita să porți haine învechite. Purtarea de haine demodate te poate face să pari învechit și îți poate afecta chiar și imaginea personală. Fii la curent cu cele mai recente tendințe și înlocuiește în mod regulat hainele învechite din garderoba ta. Este cel mai important lucru de care să ții cont.


De asemenea, este important să adaptezi ținuta ocaziei. A purta un costum de seară la serviciu sau un maiou la o petrecere elegantă poate provoca o impresie proastă și poate fi înțeles greșit. Este foarte important să înțelegi codurile vestimentare și să te adaptezi la ocazia pentru care te îmbraci și să eviți o greșeală de gust.


Aparența este un lucru foarte important, un element cheie în ceea ce privește prima impresie pe care ne-o facem cu privire la o persoană. Din aceste motive, este foarte important să te îmbraci foarte bine și să ai cea mai mare grijă de imaginea personală, evitând erorile în materie de stil ce o pot afecta. În acest fel, îți vei putea ameliora stilul și te vei simți mai încrezător.


 


 


Articolul Cele mai frecvente erori de modă ale bărbaților apare prima dată în Tulcea noastra.