Peisajul trist din mijlocul zonei turistice ZERO. Primăria nu vede, poliția locală e prea obosită…

Credit Photo: Tulcea Noastra

Peisajul trist din mijlocul zonei turistice ZERO. Primăria nu vede, poliția locală e prea obosită…


Aproape în fiecare seară, fostul chioşc de fanfară de pe faleză este ocupat de persoane care lăsa în urma ceea ce vedeţi în ilustraţie. Ieri seară, o gaşcă de tineri frumoşi şi liberi au urlat şi au băut până către dimineaţa, lăsând în urma acest peisaj specific educaţiei lor.


Să fiu sincer, printre băncile decojite, ruginite şi mizeria de grafitti de pe stâlpi, care arată grija gospodarilor pentru acest edificiu istoric aflat în buricul târgului, sub nasul turiştilor… cred că nu putem avea pretenţii nici la primărie, nici la tinerii fără educaţie. La cum arată, e specific pentru boschetăreala cu care se confruntă atât primăria, cât și specimenele educate!


Din păcate, aşa cum spuneam, astfel de petreceri în aer liber au loc în fiecare noapte, dar… poliţia locală este prea istovită după ce toată ziua aleargă prin parcări să vâneze şoferii care nu-şi iau bon de parcare, hăituți de primarul care vrea cu orice chip să adune bani la buget din buzunarele tulcenilor care fentează parcările.


Acum, înţelegem şi noi că poliţiştii locali sunt obosiţi, după ce, în frustrarea lui, primarul îi aleargă toată ziua prin parcări, dar… şi partea asta de oraş e a noastră, ne reprezintă şi… trebuie să facem ceva cu ea, nu?

Aşa că, sugerez primăriei să ia act şi să vopsească ruginiturile de bănci din foişor, să şteargă operele de artă de pe stâlpi şi să includă chioşcul în zona de patrulare pe timp de noapte a măcar unei patrule de poliţie locală!

Cum? Nu există patrulă pedestră de noapte la poliţia locală? Nu creeed!


Foto: Facebook – Florin Florin


Articolul Peisajul trist din mijlocul zonei turistice ZERO. Primăria nu vede, poliția locală e prea obosită… apare prima dată în Tulcea noastra.